Kas usud, et selle lihtsa nipiga valmivad su elu parimad lihapallid? Proovi ja sa ei kahetse!
PROOVI KA ⟩ See koostisosa viib lihapallid täiesti uuele tasemele
Igaühel on oma eriline tehnika eriti mahlaste lihapallide valmistamiseks. Kes lisab hakklihamassile saia, kes kartulit, mõni puistab isegi näpuotsaga soodat. Selgub, et klassikaks saanud koostisosade kõrval on veel üks komponent, mis annab lihapallidele suurepärase maitse ja mahlakuse.
Salajane koostisosa on olemas pea igas köögis, keldris või sahvris ning selleks on hapukurgid. Siiski ei soovitata kurkidega liialdada – 500 grammi hakkliha kohta piisab kahest väikesest marineeritud kurgist, vahendab TVNET.
Vaja läheb:
- 500 g segatud hakkliha;
- 2 keskmise suurusega marineeritud kurki;
- 1 sibul;
- 2 saiaviilu
- maitse järgi soola ja pipart.
Toimi järgmiselt:
- Leota saiaviilud piimas või vees ning pressi üleliigne niiskus neist välja.
- Haki sibul ja marineeritud kurk peeneks.
- Sega kõik koostisosad hoolikalt ühtlaseks massiks.
- Vormi massist väikesed lihapallid ning prae neid mõlemalt poolt kuldpruuniks.