:format(webp)/nginx/o/2024/05/24/16094506t1hefc4.jpg)
Kas usud, et selle lihtsa nipiga valmivad su elu parimad lihapallid? Proovi ja sa ei kahetse!
Kas usud, et selle lihtsa nipiga valmivad su elu parimad lihapallid? Proovi ja sa ei kahetse!
Igaühel on oma eriline tehnika eriti mahlaste lihapallide valmistamiseks. Kes lisab hakklihamassile saia, kes kartulit, mõni puistab isegi näpuotsaga soodat. Selgub, et klassikaks saanud koostisosade kõrval on veel üks komponent, mis annab lihapallidele suurepärase maitse ja mahlakuse.
Salajane koostisosa on olemas pea igas köögis, keldris või sahvris ning selleks on hapukurgid. Siiski ei soovitata kurkidega liialdada – 500 grammi hakkliha kohta piisab kahest väikesest marineeritud kurgist, vahendab TVNET.