Haruldane pakkumine! Eksklusiivses Neeme külas müüakse uhket mereäärset maja (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Uhke eramu Neeme külas.
Uhke eramu Neeme külas. Foto: KV.EE

Looduskaunis Neeme külas müüakse mereäärset eramut, mis paistab silma oma ainulaadse välimusega.

Uhke kodu paikneb Ihasalu poolsaare tipus, kaunil kõrghaljastusega kinnistul. Eritasandilisel kinnistul on hoone paigutatud nõlvale, mis rõhutab unikaalseid arhitektuurseid lahendusi, kus on ära kasutatud maastiku erinevad tasandid.

Maja panoraamaknad ja suur väliterrass võimaldavad nautida erakordselt kaunist vaadet ööpäevaringselt.

Künka otsa ehitatud majast avanevad uhked vaated.
Künka otsa ehitatud majast avanevad uhked vaated. Foto: KV.EE

Arhitektuuribüroo Meelis Press on loonud eramule sisekujundusprojekti algusest lõpuni. Uuel omanikul on võimalus luua valmislahendus sisekujundusprojekti alusel või teha siseviimistlus vastavalt oma nägemusele, sest maja müüakse valge karbina.

Suursugusel hoonel on neli korrust. Avara ja liigendatud planeeringuga hoone igal ruumil on oma funktsioon. Null-korrusel asuvad garaaž, saunaruumid, majapidamisruum ja muu selline. Esimesele korrusele jäävad elutuba ja köök. Teiselt ja kolmandalt korruselt leiab magamis- ja vannitoad.

Uus omanik saab siseviimistluse lahendada endale sobivalt.
Uus omanik saab siseviimistluse lahendada endale sobivalt. Foto: KV.EE

Vaikus, rahu ja privaatsus iseloomustavad maja lähiümbrust. Samas jäävad lähedal Neeme keskus kõige vajalikuga. Keskuses on lasteaed, algkool, raamatukogu, rahvamaja ja kauplus. Neeme sadam jääb kõigest paarisaja meetri kaugusele. Imearmas Neeme küla on mitmeid kordi tunnistatud Harjumaa kauneimaks külaks ja selle ilu ei jäta külmaks kedagi.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Tagasi üles