2 kuni 50 000 eurot maksvat järveäärset krunti

Soov.ee
Copy
Foto: Soov.ee

Inimesel, kes soovib rajada kodu või suvilat enda silma järgi, tuleks esimese sammuna välja valida sobiv krunt. Üheks oluliseimaks teguriks krundi valikul on asukoht. Kui oled otsustanud linnast ära kolida või soovid ehitada suvekodu looduskaunisse kohta, on järveäärse krundi ost ideaalne valik.

Oleme ostu- ja müügiportaalis Soov müügil olevate kinnisvarapakkumiste hulgast välja valinud kaks väga hea hinnaga järve ääres paiknevat krunti.

Maaliline krunt Võrtsjärve kaldal

Foto: Soov.ee

Pildil olev krunt asub rahulikus Vaibla külas, kus elab vaid mõnikümmend inimest. Vägevate põlismändidega maatükilt avaneb imeilus vaade Võrtsjärvele. Liivarand jääb kõigest mõne sammu kaugusele ja päike paistab krundile hommikust õhtuni.

Foto: Soov.ee

Olemas on detailplaneering ja elektrikilp ning ligipääs puurkaevuveele. Krunt on aastaringselt kuiv, sest see asub järve pinnast kõrgemal. Tartusse ja Viljandisse jõuab autoga umbes poole tunniga. Krundi hinnaks on 50 000 eurot. Rohkem infot pakkumise kohta leiab siit.

Hoonega krunt Peipsi järve lähistel

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud krunt asub Jõgevamaal, 550 meetri kaugusel kaunist Peipsi järvest. Selle pindala on 6825 ruutmeetrit. Mustvee jääb kolme kilomeetri kaugusele. Paariminutilise jalutuskäigu kaugusel asub kohalik kohvik.

Foto: Soov.ee

Krunt on piiratud tõkkepuuga ja selle paikneb ka väike abihoone. Hinnaks küsib praegune omanik selle kõige eest vaid 21 000 eurot. Antud pakkumisega saab lähemalt tutvuda siin. Suurema valiku Soovis müügis olevaid krunte leiab siit.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles