Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

TASUB PROOVIDA? Kulutulena leviv trend lisab kohvile ootamatu köögivilja

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Viraalne kohvijoogi trend üllatab nii mõndagi oma esmapilgul sobimatu lisandiga.

Keskmise kohvisõbra jaoks on praeguseks niigi palju valikuid. Hiljutine trend lisab sinna eriti pikantse maitse - nimelt on viimane lisand kevadsibul.

Kevadine sibul annab kohvile krõmpsuva tekstuuri ning sibulas leiduv suhkur tasakaalustab kohvi mõru maitset. Arvatakse, et trend sai kõigepealt alguse Hiinas ning nüüd tundub, et osa inimesi tahab uhiuut lisandit hommikuses joogis järele proovida.

USAs ja Austraalias tegutsev Golden Brown Coffee valmistas 1,1 miljoni vaatajaga viraalses videos õpetuse neile, kes soovivad joogi ja toidu kombinatsiooni ise proovida, vahendab Indy100.

«See on viraalne jook, mis tuli otse Hiinast, loomulikult pead sa ise järele proovima. Alusta sellest, et hakid värske kevadsibula rohelisi osad. Seejärel tee lihtsalt piima ja jääga latte espresso. Järgmiseks tuleb jooki ohtra kevadise sibulaga garneerida,» selgitas looja.

@goldenbrown.coffee We’re trying to viral spring onion coffee to see if it’s worth the hype 😅 #springonion #springonioncoffee #greenonioncoffee #icedlatte #viraldrinks ♬ original sound - Golden Brown Coffee

Loomulikult on sibulakohv kommentaariumis rohkelt diskussioone tekitanud, kus inimesed kõhklevad, kas nad peaksid julget maitset proovima.

«Ma armastan kevadist sibulat, aga mitte oma kohvis,» kirjutas üks.

Teine ütles naljatledes: «Sa saad väga populaarseks oma kohvi- ja sibulahõnguga!».

«Mõnikord pole oma lemmikute kombineerimine hea mõte,» lisas kolmas.

Tagasi üles