Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kolm korralikku mootorpaati, mille saab kätte vähem kui 5500 euroga

Copy
Foto: Soov.ee

Mootorpaadi omamine pakub head võimalust soojadest suveilmadest maksimumi võtmiseks, sobides suurepäraselt nii kalapüügiks, vees liiklemiseks kui ka lõbusõitudeks. Korralik paat ei pea tingimata maksma kümneid tuhandeid eurosid.

Oleme ostu- ja müügiportaalis Soov pakutavate veesõidukite hulgast välja valinud kolm heas seisukorras kasutatud mootorpaati, mille hind jääb alla 5500 euro.

Matkapaat Ceums

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud paat pärineb aastast 1987. Seda müüakse koos kahetaktilise 92 kW mootori ning treileriga. Ostuga tuleb kaasa varumootor. Paadile mahub korraga kuni seitse inimest. Hinnaks on antud veesõidukil 5200 eurot. Pakkumise kohta leiab rohkem infot siit.

Paadikomplekt Kasse 455R

Foto: Soov.ee

Pildil olev komplekt koosneb sõudepaadist Kasse 455R, Yamaha neljataktilisest mootorist, Respo haagisest ja Lowrance Hook kajaloodist. Antud paat sobib suurepäraselt kalapüügiks. Kogu komplekti hinnaks on vaid 4400 eurot. Pakkumisega saab lähemalt tutvuda siin.

Matkapaat Ryds 495

Foto: Soov.ee

Paat on väga heas korras. Mootoriks on sellel kahetaktiline Yamaha. Ostuga tuleb kaasa haagis. Komplekti hinnaks on 5200 eurot. See veesõiduk on hetkel märgitud broneerituks, nii et kindlal huvilisel tasub müüjaga kiiremas korras ühendust võtta. Seda saab teha siin.

Suuremat valikut müügil olevatest mootorpaatidest ning teistest veesõidukitest näeb siit. Kõik muu suveks vajaliku alustades basseinidest ja lõpetades aiagrillidega leiad samuti Soovist.

Tagasi üles