Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

VIDEOINTERVJUU «Kurat on detailides!» MasterChefi kohtunike töö pole kaugeltki nii kerge, kui paistab

«MasterChefi» kohtunikud.
«MasterChefi» kohtunikud. Foto: Harry Tiits

Juba sügisel algab «MasterChef Eesti» uus hooaeg. Meil avanes erakordne võimalus tuleva hooaja kohtunikega eelnevalt vestelda ja uurida, millised on olnud näiteks kõige suuremad käkid, mida nende silmad köögis on näinud. Lisaks saime teada, millised on kohtunike lemmiktoidud ja kui lihtne või keeruline on kokandusvõistluse kohtunikuamet tegelikult!

«MasterChefi» järgmise hooaja kohtunikeks on Orm Oja, Õie Pritson ja Imre Kose. Neist kaks esimest peavad kokandusvõistluse kohtunikuametit sel sügisel juba kolmandat aastat. «Oleme püüdnud jääda lihtsalt hästi sõbralikuks, samas kriitiliseks ja leiame tegelikult alati saatest selle võitja üles,» sõnab Õie Pritson. 

«Kui me teame seda toitu, mida võistlejad teevad, siis ma olen ennast tegelikult ette häälestanud. Ma ei mõtle ühegi teise toidu peale, vaid fokusseerin end täiesti sellele toidule. Ma arvan, et tean, mida ma neilt tahan, milline see maitse peaks olema, milline tegelik maitse on. Olen kõigi võistlejate suhtes väga neutraalne,» lisab ta.

Tagasi üles