GENIAALNE Imelihtne trikk õpetab, kuidas avada pudel ilma avajata (4)

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv!
Pilt on illustreeriv! Foto: Kovtun Dmitriy / Shutterstock

Inimesi on üllatanud sotsiaalmeedias levima hakanud video, mis näitab, et pudeli avamiseks on olemas lihtne viis, mis ei vajagi spetsiaalset avajat. Paljud ei suuda uskuda, et nad pole varem selle nipi peale tulnud! 

Kui kibeled janukustutaja järele, aga paraku ei ole avajat käepärast võtta, siis ära muretse. @sleepykrogani TikToki postitatud video näitab, et tegelikult on sul selleks vaja ainult ust

@sleepykrogan If you have a door you can open a bottle 👍🏽. How to open a bottle without a bottle opener fast and easy. #bottleopenerhack #howtoopenbottle #foryou #fyp #hack #bottle #door #doorframe ♬ original sound - X🧿

Mees näitab, kuidas ta kasutab pudelikorgi eemaldamiseks uksehinge serva.

Inimesi hämmastas taoline nipp – paljud ei suutnud uskuda, et nad pole varem selle peale tulnud! Üks jahmunud kasutaja kirjutas: «Sa just päästsid mu, sõber.» Teine kirjutas: «OMG, ja see töötab. Ma ei lootnud selle peale, kuid tahtsin seda järele proovida.»

Neljas lisas veel juurde, et see on ainus häkkimine, mida ma olen proovinud ja mis on ka kohe töötanud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles