PILDID Minieelarvega roosamanna kodu loonud Mel: kui värvide jaoks ruum otsa saab, siis alustan uuesti!

Kodu.postimees.ee
Copy
Mel Romeo
Mel Romeo Foto: COVER Images / Scanpix

Shropshire'i krahvkonnas elav naine andis oma kodule 500 naela (587 euro) eest täiesti uue hingamise.

38-aastane Mel Romeo alustas oma kodu värskendamisega pihta kolm aastat tagasi ehk aasta pärast sinna kolimist. Tema esimene tegu oli trepp vikerkaarevärviliseks teha. Inspiratsiooni selleks leidis ta Pinterestist. «Ma kiskusin vaiba üles ja siis see kõik algas,» rääkis ta Coverile.

«Kõik, kes meie majja tulevad, kommenteerivad alati, kui armas ja õnnelik kõik on. Üritan lisada detaile ja kaunistusi, mis on tõeliselt huvitavad ja muudavad meie kodu ülimalt ainulaadseks. Minu lemmiktükid on minu vannitoa valamu, mille kinkis mulle Tasmaania väikeettevõte nimega Bramstone ja Ronda, ja minu roosa radiaator,» jätkas ta.

Mel, kes on ansambli HotRox solist, jagab kodu abikaasa Andrew' (37), tütre Effie' (8), kasupoja Isaaci (15) ja kutsika Maeve'iga. Paar kulutas 500–1000 naela värvide ja tapeedi peale, kuid kogu remondiprojekt oli veidi kallim, kuna pärast sissekolimist vajasid nad uut kööki ja vannituba, tuli vahetada juhtmed ja terrass.

Mel, kelle Instagram on @our_home_in_colour, meenutab: «Maja oli väga valge ja tavaline, kuid sellel oli siiski palju iseloomu, kuna see on 200-aastane suvila.»

Kodu remontimisega on Mel õppinud selgeks plaatimise, juhtmete paigaldamise, tapeetimise, elektritööriistade kasutamise, seinte värvimise ja palju muud ning soovitab ka teistel olla julge ning vähemalt proovida midagi ise oma kätega ära teha. 

«Mul on tõesti tunne, et igaüks saab oma kodule ainulaadsust ja värvi lisada. Tuleb lihtsalt julge olla. Alustage väikese ruumiga. Lisage omapäraseid kunstiteoseid, lampe, vaipu, patju, tekikomplekte ja vaase,» õpetab ta. «Ärge kartke värve. Saate alati tagasi neutraalseks värvida, kui see teile ei meeldi. Värv teeb mind nii õnnelikuks. Ma tean, et see ei sobi kõigile, kuid mulle tundub see rahustav ja pakub nii palju rõõmu.»

«Ma armastan meie kodu. See on täpselt koht, kus ma tahan kogu aeg olla. Ma ei kujuta ette, et elaksin mujal kui värvilises ruumis. Jätkan igasse ruumi värvi lisamist, kuni seinad otsa saavad. Siis ma alustan uuesti!» ütleb ta lõpetuseks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles