VIDEO JA RETSEPT Jennifer Garner jagab emaga oma lapsepõlveretsepti: mina teeksin teisiti!

Kodu.postimees.ee
Copy
Jennifer Garner
Jennifer Garner Foto: DFree / Shutterstock.com

Armastatud näitleja Jennifer Garner jagas oma sotsiaalmeedias toredat videot, kus ta oma ema Patiga valmistab lapsepõlve lemmiktoitu. 

«Kasvasime õdedega selle maisi peal üles, see maitseb nagu suvi. Ma valmistan enda versiooni ilma suhkruta ja tundub, et sellega läheb hästi, kuigi loomulikult eelistavad mu lapsed, kui selle on teinud kuninganna ise. Me armastame vanaema. Ülejäägid on homses salsas suurepärased!» kirjutab Garner enda sotsiaalmeedias.

Vanaema kreemjas mais (kohandatud Marge Aldredge'i retsepti järgi)

Vaja läheb:

  • 8 maisitõlvikut
  • 175 ml vett
  • 75 g võid (Jennifer ise kasutaks vähem, kuid see on siiski tema ema retsept)
  • 2 spl suhkrut (Jennifer arvab, et see on valikuline, kuid tema ema mitte)
  • 125 ml piima
  • 2 spl jahu

Tee nii:

  1. Lõika maisitõlvikutelt maisiterad maha. Ära lõika liiga sügavale, kuna sa ei soovi retseptis kasutada tõlviku kõva osa. Kui kõik terad on maha lõigatud, keera nuga teist pidi ning kraabi noa nüri äärega tõlvikut, et sealt kõik hea kätte saada.
  2. Lisage maisiterad ja kõik muu, mis tõlvikult maha tuli pannile, lisage vesi ja keetke neid mõõdukalt kõrgel temperatuuril. Lisa sooja ja pipart maitse järgi ning oota kuni mais muutub pehmeks. 
  3. Sega kokku jahu ja piim ning kui mais on al dente, lisa segu pannile. Jennifer lisab, et tema meelest ajab asja ära pool segust, kuid jällegi, see on tema ema retsept.
  4. Kuumuta kõike pannil minut või kaks, kuni kõik seguneb ja muutub kreemjaks.
  5. Naudi!
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles