Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

PILDID Põhja-Tallinna rajatakse uus promenaad. Linnaosavanem: säilib viimistlemata olemus

Copy
Kopliranna promenaad.
Kopliranna promenaad. Foto: K-Projekt

Tallinn projekteerib Kopliranna haljasalale uut lahendust, millega luuakse mõnus ja turvaline paik vaba aja veetmiseks. Eskiisprojekti avalik tutvustus toimub 12. juunil kell 17.30 Põhja-Tallinna kogukonnamajas (Kari 13).

Põhja-Tallinna vanema Külli Tammuri sõnul kujuneb Kopliranna haljasalast Stroomi rannapromenaadi pikendus. «Ala säilitab oma tuttavliku, pisut metsiku ja viimistlemata olemuse, pakkudes samas mitmeid vaba aja veetmise võimalusi ja mitmekülgseid tegevusi värskes õhus. Näiteks on kavas rajada uus väljak koertele, platvorm talisuplejatele, samuti on plaanis alale lisada mänguelemente lastele ja luua lahendused sportlikeks tegevusteks. Ehitatakse ka praktiline taristu nagu WC-d ja riietuskabiinid, ligipääsetavus suureneb nii jalakäijatele, lapsevankriga liikujatele kui ka liikumisraskustega inimestele,» ütles Tammur.

Kopliranna promenaad.
Kopliranna promenaad. Foto: K-Projekt

Kopliranna haljasala eskiisprojekti avalik tutvustus toimub 12. juunil kell 17.30 Põhja-Tallinna kogukonnamajas (Kari 13).

Projekti tutvustamisel on kohal Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti ja Põhja-Tallinna valitsuse esindajad, samuti projekteerimisfirma projekteerijad, kes lahendust lähemalt tutvustavad. Üritus on hea võimalus, et oma kodukoha arengu osas kaasa rääkida ning anda tagasiside ja kommentaarid projekteeritud lahendusele.

Kopliranna promenaad.
Kopliranna promenaad. Foto: K-Projekt

Asendiplaan ning täpsem kirjeldus lahenduse kohta on leitav SIIT.

Projekti avaliku tutvustuse üritus Facebookis leiab SIIT.

Tagasi üles