Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

ÜLLATAV Beckhamil ja Charles III on ühine hobi: mehed said kokku ja jagasid nippe

Copy
Kuningas Charles III ja David Beckham.
Kuningas Charles III ja David Beckham. Foto: Courtney Louise Photography /The King's Foundation / Cover Images / Scanpix

David Beckham määrati kuningas Charles III heategevusfondi saadikuks. Loodust armastava Briti monarhi The King's Foundation pakub haridust traditsioonilistes kunstides ja pärandkultuuri käsitööoskustes, samuti arhitektuuris ja disainis, teaduses, aianduses, heaolus ja turismis.

Endine Inglismaa jalgpallikoondise kapten külastas hiljuti kuninga Highgrove House'i residentsi, et saada organisatsioonist rohkem teada, ning võttis vastu saadiku rolli. Mehed vestlesid omavahel pikalt ka nende mõlema suurest armastusest – mesindusest.

«Olen elevil, et saan töötada The King's Foundationiga ja et mul on võimalus aidata suurendada teadlikkust selle tööst,» selgitas Beckham pressiteates. «Olen alati tahtnud aidata noortel oma silmaringi laiendada ja ootan huviga haridusprogrammide ja nende jõupingutuste toetamist, et noortel oleks parem ligipääs loodusele.»

Rääkides tema ja kuningas Charlesi ühishobist, lisas ta: «Oli inspireeriv kuulda kuningalt tema fondi tööst minu hiljutise külastuse ajal – ja jagada mesinduse nippe!»

Kristina Murrin, The King's Foundationi tegevjuht, ütles: «Meil on hea meel tervitada David Beckhamit The King's Foundationi perekonda saadikuna. Ootame põnevusega koostööd Davidiga järgmiste kuude ja aastate jooksul, et jagada fondi tööd laiemale publikule.»

Tagasi üles