Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

3 ilusat neljatoalist kodu, mis maksavad vähem kui 70 000 eurot

Copy
Foto: Soov.ee

Väljaspool suuremaid linnasid on võimalik mahuka perekodu omanikuks saada tunduvalt vähem kui 100 000 euro eest. Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab laia valiku hea hinnaga kinnisvara, mille hulgast oleme välja valinud kolm soodsat neljatoalist korterit.

Hubane vanniga korter Jõgeva linnas

Foto: Soov.ee

Pildil olev heas seisukorras korter koosneb elutoast, köögist, magamistoast, töötoast, lastetoast, WC-st, vanniga vannitoast ja kahest rõdust. See paikneb viiekordse maja esimesel korrusel. Korteri juurde kuulub ka keldriboks.

Foto: Soov.ee

Suurema magamistoa kaudu pääseb ühele rõdudest. Teisele rõdule saab köögi kaudu. Maja ees olevas parklas on tasuta parkimine. Korteri hinnaks on 65 000 eurot. Rohkem infot pakkumise kohta leiab siit.

Valgusküllane korter Pärnu lähistel

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud kodu asub Koongas, 35 kilomeetri kaugusel Pärnu linnast. Korteris on algust tehtud renoveerimistöödega. See sobib suurepäraselt lastega peredele, asudes vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel kohalikust lasteaiast ning koolist.

Foto: Soov.ee

Korterit hoiab soojana pelletkamin ja suvel pakub jahutust õhksoojuspump. Parkida saab maja ees ja taga. Kodu juurde kuulub keldriboks. Hinnaks on sel pakkumisel vaid 33 000 eurot. Lähemalt saab selle korteriga tutvuda siin.

Kahe rõduga avar korter Põlva linnas

Foto: Soov.ee

See kodu asub rahulikus piirkonnas paikneva kortermaja teisel korrusel. See koosneb köögist, elutoast, kahest magamistoast, töötoast, WC-st, vannitoast ja kahest rõdust. Lisaks kuulub selle juurde keldriboks. Mänguväljakule avaneva vaatega köögis on olemas köögimööbel, pliit, külmik ja nõudepesumasin.

Foto: Soov.ee

Korteris on alustatud remondiga. Kogu juhtmestik on välja vahetatud ning paigaldatud on uus torustik. Selle kodu lähedal on erinevad poed, lasteaed, männimets ja bussipeatus. Korteri hinnaks on 65 000 eurot. Suurem valik pilte ja müüja kontaktid on leitavad siit.

Tagasi üles