KUI PÕNEV! Mees leidis oma majast peidetud toa, mis oli täis salapäraseid esemeid

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock.AI/Shutterstock

Ameerikast pärit majaomanik jagas sotsiaalmeedias oma avastust, kuidas ta leidis 20 aastat pärast oma majja sissekolimist peidetud toa – ja nüüd soovib ta endise omaniku jälile jõuda.

Mees tegi taolise salapärase avastuse, pärast seda, kui oli Ootamatust avastusest hämmeldunult mõtiskles ta selle üle, miks seda varem polnud leitud, ja asus kohe ruumi uurima.

Redditis oma avastust jagades kirjutas ta: «[Leidsin] pärast 20-aastast majas elamist keldriseina sisse peidetud kapi. Sealt vaatasid vastu mõned isiklikud dokumendid, Pearl Harbori järgse päeva ajaleht ja käsitsi joonistatud koomiks, kus rase Lucy karjub: «Kurat, Charlie Brown!»».

Edasise uurimise käigus avastati vana fotoalbum, mille omanikke asus mees ostsima, et see neile tagasi anda. Ta jätkas: «Ajaleht osutus kordustrükiks, seega mitte väga väärtuslik, aga siiski tore lugemine. Fotoalbumi olin täiesti unustanud! Püüan neid inimesi üles leida ja nende mälestused tagastada.»

Üks kasutaja reageeris sellele omapärasele leidule järgmiselt: «Koomiksi kaader on tõesti huvitav.» Samal ajal teine ​​lisas: «Kui otsida Google'ist 'Charlie Brown rase', ilmub palju sarnaseid pilte. Tundub, et see on pärit 1960. aastatest.»

Sarnaselt sellele leiule, on ka paljud teised avastanud enda või oma lähedaste kodust salapäraseid ruume. Üks Redditi kasutaja jagas, kuidas ta oli oma vanavanemate külas ja mängis nõbuga kulli. Ühel hetkel tõukas nõbu ta vastu seina, mille tagajärjel tuli seina sisse suur pragu. Vanaisa abiga lõhuti sein maha ja nii leiti väikene tuba, mis oli täis istutusaluseid ja lampe. Seal oli mitu raamatut aianduse kohta ja üks konkreetselt marihuaana kasvatamise kohta. «Niipalju kui me aru saime, ei olnud seal salakäiku, mis oleks kuhugi mujale viinud. Küll aga oli keegi mingil põhjusel kogu toa kinni müürinud.

Märksõnad

Tagasi üles