Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kõik vajalik täiuslikuks jaanipäevaks

Copy
Foto: Soov.ee

Jaanipäev on eestlaste jaoks juba väga pikalt olnud üks olulisemaid pühasid. See on aeg, mil tähistatakse valgeid suveöid, tehakse lõket, grillitakse ja veedetakse aega koos pere ja sõpradega.

Alljärgnevalt oleme välja toonud mõned näiteid esemetest, mida võib vaja minna ühe meeldejääva jaanipeo korraldamiseks.

Aiamööbel

Foto: Soov.ee

Aiaomanikel, kes plaanivad jaanipäeva kodus veeta ja siiani korraliku aiamööbli ostmist edasi on lükanud, oleks nüüd küll viimane aeg see endale soetada. Ülaltoodud aialaua taha mahub istuma päris mitu inimest ja selle hinnaks on vaid 175 eurot. Pakkumisega saab lähemalt tutvuda siin.

Lõkkealus

Soov.ee

Lõket on võimalik küll otse maas või murul teha, aga see ei ole just kõige ohutum ega mugavam lahendus. Lõkkealust kasutades ei pea muretsema põlenud muru ega laiali lendavate tulesädemete pärast. Samuti pakub see aias silmailu. Siit leiad valiku kauneid lõkkealuseid, mille hinnad algavad 550 eurost.

Grill

Foto: Soov.ee

Lõkke tegemise kõrval on jaanipäeva üheks väga levinud tavaks ka grillimine. Jaanipäev ilma grillimiseta on umbes sama, nagu jõulud ilma kuuseta. Pildil olev korralik Kamado grill maksab kõigest 80 eurot. Rohkem pilte ja infot selle kohta leiad siit.

Kiik

Soov.ee

Antud aiakiik on tunduvalt tagasihoidlikum ja turvalisem alternatiiv klassikalisele külakiigele. See pakub toredat meelelahutust ja ajaveetmisvõimalust nii väikestele kui suurtele terve suve jooksul. Kiige hinnaks on 250 eurot. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Kümblustünni rent

Soov.ee

Inimesele, kes muidu võib-olla kõige suurem saunataja ei ole, aga jaanipäeval tahaks ikka tünnisaunas mõnuleda, sobib hästi tünnisauna rent. Pildil toodud tünnisauna rendihind üheks ööpäevaks on vaid 45 eurot.

Suurema valiku aiakaupu ja muud jaanipäevaks vajalikku leiad ikka Soovist.

Tagasi üles