Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

GALERII Joel Ostrat tutvustas uut juubelihõngulist valmistoitude sarja

Eile, 19. juunil toimus Rocca al Mare Prismas Joel Ostrati valmistoitude sarja esmaesitlus. Armastatud kokal täitub tänavu 10 aastat valmistoidu trendide loomisest, millele uus tootevalik pühendatud on. Maitseelamused brändi alla kuuluv tootesari kannab nime «Food ready to go» ehk «Restoran sinu kodus».

«Olen kokana tegutsenud 22 aastat ning valmistoite juba pea kümme aastat inimesteni toonud. Uute maitsete ja toodete loomine on omaette väljakutse, aga panen sinna kogu oma uudishimu ja energia,» sõnas Joel Ostrat. «Mind kannustab ka mõte, et saan inimestele tasemel maitseelamused koju kätte tuua. Kokkamine ei tohi stressi tekitada – küpseta, naudi, ela!»

Juubeliaasta tähistamiseks sündis koostöös Prismaga uus valmistoitude tootesari «Food ready to go» ehk «Restoran sinu kodus», kuhu kuulub kokku 24 uut toodet. Ainult Prismast saab soetada täidetud kartuleid rebitud liha, lõhe või peekoni-munaga ja ahju-baguette karrikana, hakkliha-juustu, rebitud liha või tuunikalaga.

«Viimaste aastate trendid näitavad, et kliendid otsivad peadpööritava elutempo tõttu kiireid lahendusi, kuid ei ole valmis ohverdama toidu maitset või kvaliteeti. Seetõttu on meil hea meel teha koostööd niivõrd tunnustatud kokaga kui seda on Joel Ostrat, et oma klientide elu lihtsamaks muuta. Nii sündisidki restoraniväärilised road, mida saab kiirelt kodus või tööl valmistada,» ütles Prisma sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru.

Uute toodete esmaesitlust tähistati suure õhtusöögi stiilis, kus omavahel võtsid mõõtu Tuuli Rand, Teele Viira, Juss Haasma ja Uku Suviste. Meeleoluka võistluse käigus valiti parima garneeringu tegijaks Teele Viira. Kohapeal degusteerisid uusi tooteid ka Prisma kliendid, kelle suurteks lemmikuteks kujunesid tuunikala ahjubaguette jalopeno ja munaga ning ahjukartul rebitud liha, juustu ja röstsibulaga.

Tagasi üles