Tellijale
NÄDALA RETSEPTID ⟩ Kuidas teha jaanišašlõkki, mis maitseb peaaegu nagu vanasti?
![Tarvo Kullama näitab sibulaga marineeritud šašlõkki, millele annab õrna vana kooli meki grillimise ajal äädika-vee lahusega pritsimine. FOTOD: Martin Pedaja](http://f7.pmo.ee/T8KTNpSTSaAslwpNcVDAPSv0VGs=/1442x0/filters:focal(487x203:1340x1074):format(webp)/nginx/o/2024/06/21/16168429t1ha26b.jpg)
Suvikõrvitsat ja šašlõkki, lillkapsast ja kana, banaanidesserdist rääkimata – grilliroogade palett on üüratu, ütleb kokk-toidukoolitaja Tarvo Kullama.
Suvikõrvitsat ja šašlõkki, lillkapsast ja kana, banaanidesserdist rääkimata – grilliroogade palett on üüratu, ütleb kokk-toidukoolitaja Tarvo Kullama.