Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RETSEPTID Rohkem maitsevärve grilliõhtuks!

Copy
Panzanella, Itaalia stiilis tomatisalat kergelt grillitud saiaga. FOTO: Eva Hildén («Grillikõrvane. Kastmed. Määrded. Salatid»)
Panzanella, Itaalia stiilis tomatisalat kergelt grillitud saiaga. FOTO: Eva Hildén («Grillikõrvane. Kastmed. Määrded. Salatid») Foto: Eva Hildén ("Grillikõrvane. Kastmed. Määrded. Salatid")

Tuuni tomatisalatit grillitud saiaga, saad itaallaste panzanella. Halloumi`t või muud grillitud juustu võib täiendada Ladina-Ameerika vürtsika ürdikastme chimichurri`ga.

Roheline salsa sidruni ja apelsiniga, ürdi-kalamarjavõi, kukeseenepesto, feta-jogurtidipp, grillmais misovõiga, kartulisalat kappari-sinepivinegretiga, maasika-kiivisalat – need on vaid põgusad nopped Rootsi toidustilisti ja kokaraamatute autori Lena Söderströmi retseptikogumikust «Grillikõrvane. Kastmed. Määrded. Salatid». Äsja eestikeelsena ilmunud kokaraamat pakub arvukalt maitsevärvilisi, uudseid ja ahvatlevaid ideid, mida lihtsat suvistel grilliõhtutel küll liha lisandiks, küll suupisteks lauale panna.

Tagasi üles