Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

3 looduskauni asukohaga ilusat ja soodsat suvilat

Copy
Foto: Soov.ee

Tõsiasi, et suvel tahavad paljud meist linnast ära saada ning rohkem aega looduses veeta, tekitab soojade ilmade saabumisega mitmetes inimestes mõtte suvekodu soetamisest.

Aastaringseks elamiseks mõeldud koduga võrreldes soovitakse suvila ostmisel ning renoveerimisel mõistagi hakkama saada väiksema eelarvega. Seda arvesse võttes oleme ostu- ja müügiportaalis Soov pakkumisel olevate suvilate hulgast välja valinud kolm soodsat suvilat.

Idülliline järveäärne suvila

Soov.ee

Pildil olev suvila asub kolmesaja meetri kaugusel Peipsi järvest, mis teeb sellest suurepärase puhke- ja kalastuskoha. Joogivesi tuleb salvkaevust. Kinnistul on õuna- ja marjaaed. Väärtust lisavad sauna olemasolu ning plastikpaat järvel sõitmiseks.

Soov.ee

Suvila koosneb pea- ja abihoonest, mille pindala on kokku 145 ruutmeetrit. Hinnaks on 73 tuhat eurot. Antud suvekodu näol on tegu väga hea pakkumisega, mistõttu on see juba praegu broneeritud. Tõsise huvi korral tasub seega kiirelt tegutseda. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Hubane väike suvila Lätis

Soov.ee

Ülaltoodud 2-toaline täielikult renoveeritud suvila asub kümne kilomeetri kaugusel Valgast. Majas on olemas elekter. Järvevett saab hoone kõrval asuvast pumbast. Paigaldatud on uus piirdeaed, terrass ning plastikaknad. Põrandaid katab laminaatparkett.

Soov.ee

Lähim järv jääb sellest suvekodust kõigest 350 meetri kaugusele. Müüja küsib suvila eest vaid 12 500 eurot. Rohkem pilte ja infot selle suurepärase pakkumise kohta leiab siit.

Uus suvemaja Pärnu lähistel

Soov.ee

Antud suvila asub Metsaääre külas, kümneminutilise autosõidu kaugusel Pärnu linnast. Maja ei ole veel täielikult valmis, aga elektriliitumine on tehtud ja paigaldatud on kahekordsed pakettaknad. Aias kasvavad mitmed viljapuud.

Soov.ee

Kinnistu suurus on 1264 ruutmeetri. Suvila kõrval on mets. Meri jääb umbes üheksa kilomeetri kaugusele. Maja on soovi korral võimalik muuta aastaringselt elatavaks. Pakkumise hinnaks on 110 tuhat eurot ja lähemalt saab sellega tutvuda siin.

Tagasi üles