Geniaalne nipp või jumalateotus? Pudrustatud pannkoogid vallutavad internetti

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Pannkoogihommik
Pannkoogihommik Foto: Shutterstock

Munapuder ehk scrambled eggs on õigustatult armastatud hommikueine. Nüüd on mindud samm edasi ja loovad kokandushuvilised on leiutanud uue hittroa. 

Sotsiaalmeedia kanalites levib kulutulena uus hittroog – pannkoogitainast hommikupuder. Inimesed on sellest toidust pöördes, kuid nii heas kui halvas mõttes. On neid, kelle meelest on tegu täiesti geniaalse roaga, ja on neid, kes selle mõtte jäledaks tembeldavad ja paluvad pannkookide praadimise juurde jääda. «See pannkookide lammutamine on nagu jumalateotus,» sõnavad selle hommikueine vastased tuliselt. 

@archivedchef the end result was👍🏼🥞😋✨ #ScrambledPancake #PancakeRecipe #BreakfastIdeas #Foodie #TikTokFood #CookingHacks #EasyRecipes #Yummy #FoodLovers #BreakfastInspo #Delicious #HomeCooking #QuickMeals #TikTokRecipe #FoodTrend#satire #jokes ♬ original sound - Archived Chef 🍯

Näiteks kasutaja @archivedchef on kogunud oma pannkoogivideoga TikTokis üle 13,7 miljoni vaatamise.

Tegemist ei ole millegi keerulisega, see sarnanebki maitselt pannkoogiga, kuid valmistusviisilt munapudruga. Samamoodi tuleb pannile valada tainas ning seda küpsemise jooksul korduvalt segada. Köögis kogenematute jaoks hirmsana tunduv kookide ringi keeramine jääb üldse ära, selle asemel tekivad pannile ebakorrapärased läbiküpsenud tainatooted. Ei mingit muret, et koogikesed pole ideaalselt ümmargused või ühesuurused. 

@bekmarsden SCRAMBLED PANCAKES??🥞🤯 it's like a mix between pancakes and funnel cakes🤣 so good!#momlife#mom#momcommunity#breakfast#kidsbreakfast#mombreakfast#funmom#pancakes#pancakebreakfast#momhack#family#familylife#scrambledpancakes ♬ I Wanna Thank Me (feat. Niecy Nash) - Meghan Trainor

Ja sugugi mitte kõik vaatajad ei pea seda uudset lähenemist halvaks ideeks. On vähemalt sama palju ka neid, kes nippi taevani kiidavad. «Nii lihtne, kiire ja mugav,» ütles üks. «Põhimõtteliselt nagu minipannkoogid,» kiitis järgmine. Aga mida arvad sina, hea lugeja? Proovid ka järele? 

Tagasi üles