Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Aiatööriistad, mis suvel igas aiaga kodus olemas võiksid olla

Copy
Foto: Soov.ee

Õigete aiatööriistade abiga saab ka kõige aeganõudvamad ja tüütumad aiatööd kiirelt ning mugavalt tehtud. Alljärgnevalt oleme välja toonud neli ostu- ja müügiportaalis Soov saadaval olevat eset, mida läheb vaja suvistel aiatöödel.

Aiakäru

Foto: Soov.ee

Aiakäru muudab raskete materjalide ühest kohast teise liigutamise aias oluliselt lihtsamaks ja turvalisemaks.

Pildil oleva uue kaherattalise aiakäru maht on 100 liitrit ja kandevõime kuni 130 kilogrammi. Hinnaks küsitakse selle eest vaid 69 eurot. Pakkumise kohta saab lähemalt uurida siit.

Muruniiduk

Foto: Soov.ee

Muruniiduk on üks olulisimaid abilisi aia hooldamisel suvel. Niitmiseks sobivad näiteks murutraktor, võsalõikur, robotniiduk ja käsiniiduk. Robotniiduk on kõige mugavam ja ajasäästlikum variant, sest teeb töö sinu eest ise ära.

Ülaltoodud niiduk sobib kuni tuhande ruutmeetrise platsi niitmiseks ja hinnaks on sellel 700 eurot. Rohkem infot selle kohta leiab siit.

Aiakäärid

Foto: Soov.ee

Käärid tulevad appi taimede lõikamisel ning hooldamisel. Need võiksid olla võimalikult teravad, et lõikamine oleks puhas ja täpne.

Need uued Fiskarsi oksakäärid on reguleeritava hoovaga, mis muudab taimede ning okste lõikamise hõlpsaks ja mugavaks. Hinnaks on neil kõigest 15 eurot. Müüjaga saab soovi korral ühendust võtta siin.

Aiavoolik

Foto: Soov.ee

Suved on muutunud tavapärasest soojemaks ja kuivemaks, aga taimed vajavad endiselt ellujäämiseks vett, mistõttu on nende regulaarne kastmine hädavajalik.

Pildil näha olevad voolikud on 20 meetrit pikad. Ühe vooliku hinnaks on kuus eurot. Tasub arvestada, et lisaks voolikule on kastmiseks vaja liitmikke ning kastmispüstolit.

Soodsate hindadega labidaid, rehasid, mootorsaage, hekilõikureid ja muud aiatöödeks vajalikku leiad siit.

Tagasi üles