VIIEAIA TORN Tallinna külje alla kerkib praeguse aja üks soodsamaid uusarendusi

Kodu.postimees.ee
Copy
Viieaia Torn.
Viieaia Torn. Foto: Erakogu

Kinnisvaraarendaja Hausers Grupp rajab Tallinna piirile Vana-Narva maantee äärde 11-korruselise 110 külaliskorteri ja 3 kaubanduspinnaga tornmaja Viieaia Torn. Plaanide järgi peaks hoone valmima 2025. aasta sügisel.

Hausers Grupi kinnisvara müügijuhi Mati Meieri sõnul asub Viieaia Torn perspektiivikas piirkonnas: vahetult Tallinna piiril, kiiresti areneva Vana-Narva maantee ärilinnaku kõrval.

«Maja teeb eriliseks selle asukoht pankranniku peal, kust avanevad erakordsed ja avarad vaated. Elanikele on loodud mitmeid lisaväärtusi, sealhulgas jagatud kodukontori võimalused, spordisaal, grillala ning merevaatega katuseterrass. Ehitatav modernne hoone sobib suurepäraselt nii koduks kui ka investeeringuks,» selgitas Meier.

Coop Panga ärikliendipanganduse juht Arko Kurtmann märkis, et pank otsustas ehitust rahastada, kuna Hausers Grupp on usaldusväärne partner, kes on pikalt tegutsenud ja tugev kogemustega arendaja. «Nende eesmärk on parandada inimest elu-, vabaaja- ja töökeskkonda. Viieaia Torni puhul täpselt seda ka tehakse kui luuakse kaasaegne ja energiasäästlik maja kuhu tulevad taskukohased korterid meeldivas keskkonnas,» selgitas Kurtmann.

Viieaia Torn on piirkonna kõrgeim hoone, tõustes 11 korruse kõrgusele. Funktsionaalne hoone vastab üheaegselt kõrghoone, kortermaja ja ärihoone normidele ja nõudmistele.

Mati Meieri sõnul jäävad külaliskorterite hinnad vahemikku 93900 kuni 146400 eurot, mis teeb sellest hetkel ühe soodsama müügis oleva Tallinna-lähedase uusarenduse.

«Meie eesmärk on teha kvaliteetne kinnisvara kättesaadavaks võimalikult paljudele inimestele, tegemata seejuures järeleandmisi kvaliteedis,» lisas Meier.

Viieaia Torni projekt on järjekordne samm Tallinna lähiümbruse arendamisel Maardu suunal, kus investeeringud kasvasid hüppeliselt pärast Vana-Narva maantee ja Saha-Loo teelõigu ning ristmiku rekonstrueerimist.

Tagasi üles