Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

VÕIMALIK TULEOHT IKEA kutsub tagasi ohtliku toote

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

IKEA palub kõigil, kellel on teatud mudelinumbri ja kuupäevamärgisega VARMFRONT akupank, selle kasutamine kohe lõpetada ning raha tagasisaamiseks või toote väljavahetamiseks ettevõttega ühendust võtta.

IKEA tootearendusega kaasneb alati põhjalik ohu hindamise ja testide programm, mis tagab, et kõik tooted peavad vastu kodusele igapäevaelule ning vastavad neid müüvate turgude asjakohastele seadustele ja standarditele, seisab IKEA kodulehel.

VARMFRONT akupank.
VARMFRONT akupank. Foto: Ikea

Sellele vaatamata jõudis ettevõtteni teave, et teatud VARMFRONT akupangad võivad olla tootmisvea tõttu tuleohtlikud. Selle tootmisveaga akupangad on VARMFRONT akupank 10 400 mAh mudelinumbriga E2038, millel on kuupäevamärgis (AANN) 2313, 2316, 2318 või 2319, ja VARMFRONT akupank 5200 mAh mudelinumbriga E2037, millel on kuupäevamärgis (AANN) 2318, 2319 või 2322.

VARMFRONT akupank.
VARMFRONT akupank. Foto: Ikea

IKEA palub kõikidel klientidel nende mudelinumbrite ja kuupäevamärgistega toodete kasutamine kohe lõpetada ja raha tagasisaamiseks või toote väljavahetamiseks ettevõttega ühendust võtta.

Oluline on kontrollida VARMFRONT akupanga tagaküljel olevat trükki, et veenduda, kas nende seade on tagasikutsumisest mõjutatud.

Kontrolli VARMFRONT akupanga tagaküljel olevat trükki, et veenduda, kas seade on tagasikutsumisest mõjutatud.
Kontrolli VARMFRONT akupanga tagaküljel olevat trükki, et veenduda, kas seade on tagasikutsumisest mõjutatud. Foto: Ikea
Tagasi üles