Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kõik vajalik kodumaisteks suvisteks väljasõitudeks

Copy
Foto: Soov.ee

Suvi on aeg, mil soovitakse puhata, reisida ja ilusat ilma ning loodust nautida. Alati ei pea selleks kodumaalt kaugemale minemagi. Eesti on suvepuhkuse veetmiseks igati hea koht. Siit artiklist leiad kõik vajaliku üheks mõnusaks kodumaiseks väljasõiduks.

Haagissuvila

Foto: Soov.ee

Ratastel kodu on asendamatu kaaslane pikematel väljasõitudel. Pildil näha olevas kasutatud Hobby Prestige haagissuvilas on olemas tualett, televiisor, köök ja neli magamiskohta. Hinnaks on sellel 4200 eurot. Rohkem pilte leiab siit.

Haagissuvilaid saab ostuhuvi puudumise korral muidugi ka rentida. Ostu- ja müügiportaalis Soov saadaval olevate haagissuvila rendipakkumistega saab tutvuda siin.

SUP laud

Foto: Soov.ee

Aerusurf ehk SUPi lauaga sõitmine on viimastel aastatel Eestis üsna populaarseks saanud, sest siin on hulgaliselt veekogusid, mis selleks tegevuseks hästi sobivad. Täispuhutavat SUPi lauda on mere- või järveäärsele telkimisreisile tänu selle kompaktsusele väga kerge kaasa võtta.

Ülaltoodud SUPi lauda müüakse komplektina, mille hulka kuuluvad lisaks lauale veel aer, pump, seljakott, jalarihm, uim ja paranduskomplekt. Tegu on uue tootega, mille hinnaks on 200 eurot. Rohkem infot leiab siit.

Külmakott

Foto: Soov.ee

Autoga pikemale seiklusele minnes läheb külmakotti suure tõenäosusega toidu ja joogi hoiustamiseks vaja. Samuti võib seda vaja minna ilma külmikuta haagissuvilas, rannas või piknikul.

Pildil olevat mahukat rataste ja käepidemega jahutuskotti on mugav transportida. Kaasa tulevad külmaelemendid. Hinnaks on antud esemel vaid 20 eurot. Lähemalt saab selle kohta uurida siit.

Telk

Foto: Soov.ee

Suuremat seltskonda saab lisaks haagissuvilale majutada telgis. Telk sobib ka neile, kes haagissuvilaga reisida ei soovi. Ülaltoodud suures varikatuse ja eeskojaga retro telgis on neli kohta. Omanikku vahetab see 280 euroga. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Tagasi üles