Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Viljandi raamatukohvik hoiab toidukultuuri lippu kõrgel

Copy
Firma Modify enamusosaniku Viktor Siilatsi jaoks oli aastaid Viljandi kesklinnas tühjana seisnud lossile uue elu andmine juurte juurde naasmine, sest sealsamas mõisas on eri ametites töötanud mitu põlve tema isapoolseid sugulasi.
Firma Modify enamusosaniku Viktor Siilatsi jaoks oli aastaid Viljandi kesklinnas tühjana seisnud lossile uue elu andmine juurte juurde naasmine, sest sealsamas mõisas on eri ametites töötanud mitu põlve tema isapoolseid sugulasi. Foto: Margus Haav

Ülemöödunud sügisel uutesse kätesse läinud Novelli köök on ennast tõestanud, praegu on see kindlasti Viljandi kolme parima hulgas. Kindel on seegi, et kolmas ta seal tabelis pole.

Looga paigad on toredad. Ajaloo hõng on aga kindlasti omamoodi lisaväärtus. Täpselt selline koht on Viljandi lossimägede veerel paiknevas vanas mõisahoones asuv raamatukohvik Novell.

Kolme aasta eest avatud ning linna kõige nooblimaks ja ühtlasi kallimaks hotelliks Schloss Felliniks ümber ehitatud hoones on kõik maitsekas ja põhjalik. Selle katuse all paikneb lisaks Novellile veel ka restoran Schloß. Novell on samas kujunenud paigaks, mida hindab ka linnarahvas ja kus päevapakkumise hind küündib juba kümne euroni.

Tagasi üles