Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Populaarne Haapsalu toidufestival kolib uude kohta

Copy
Suur Haapsalu Toidutänav
Suur Haapsalu Toidutänav Foto: Pressimaterjal

26. ja 27. juulil toimuv Läänemaa suurim tänavatoidufestival Suur Haapsalu Toidutänav kolib mereäärsele promenaadile. Üritusest võtavad osa üle 90ne söögikoha ja moodustavad ligi 500-meetrise toiduallee.

«Oleme saanud kahe eelmise aasta jooksul külastajatelt väga head tagasisidet ning otsustasime ka sel aastal teha Toidutänava kahepäevasena,» ütles ürituse korraldaja Daniil Kuznetsov. «Toidutänava endine asukoht Karja tänaval jäi veidi kitsaks ning leidsime üritusele veelgi parema vabaõhukoha Haapsalu promenaadi näol,» lisas Daniil Kuznetsov.

Suur Haapsalu Toidutänav
Suur Haapsalu Toidutänav Foto: Pressimaterjal

Suurest Haapsalu Toidutänavast võtab lisaks Eesti tegijatele osa ka palju Läti, Leedu ja Soome tänavatoidu pakkujaid. Eri Eesti linnades toimuvate Toidutänavate rahvarohkus lubab selgelt öelda, et tegu on suurima taolise ürituste seeriaga Baltimaades.

Toidutänava raames on avatud mitu DJ-lava ning traditsiooniliselt toimub ka burgerite söömise võistlus. Eraldi on sel korral Haapsalus lasteala batuutide, loterii ja zorb-pallidega ning laadanurk. Erinavate köökide georgaafiline kaart on väga lai – saab proovida toite Hiinast Gruusiani.

Suur Haapsalu Toidutänav on avatud 26. ja 27. juulil kell 12-23. Sel aastal on Toidutänavad toimunud juba Jõhvis, Pärnus, Tallinnas, Paides ja Rakveres. 24. augustil toimub ettevõtmine esmakordselt ka Elvas.

Rohkem infot: https://www.facebook.com/events/2018622985169833

Tagasi üles