Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

KAS SINA TEAD? Mikrolaineahju uksel on saladus, millest enamik pole kuulnudki

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ühismeedias hoogu koguv video pani netirahva kihama, kuna paljudele igapäevane töövahend peidab endas teadmata funktsiooni.

Tiktokki postitatud videos näitab Gina, kuidas ta mikrolaineahju ukseklaasi külje poolt välja libistab. Nipp hämmastas ka postitajat, kuna see muudab mikrolaineahju puhastamise palju kergemaks.

Muidugi ei ole kõik ahjud sellise ehitusega ning paljudel vanematel mudelitel see võimalus puudub. Seda täheldasid ka Gina jälgijad. «Sõltub mikrolaineahjust,» ütles üks inimene.

«Ma tahan seda proovida, aga ma olen liiga laisk, et seda teha,» naljatles teine.

«Minu omal ei tulnud klaas algul välja ning kõvema tõmbamise peale tuli terve uks ära. Nüüd pean välja mõtlema, kuidas see teibiga pärast tagasi külge saada,» jagas pettunud kommentaator.

Samas tuleks arvesse võtta, et kõik mikrolaineahjud seda otseselt ei võimalda, kuna igasugune kiht on mõeldud inimesi kahjulike mikrolainete eest kaitsma. Kindlasti tuleks uurida masina tehnilisi andmeid, kas see on üldse lubatud.

Vaata allpool videost, kas ka sinu köögividin sarnaneb Gina omaga.

@thehypnoinfluencer I can’t believe I never knew that. #didyouknow #microwave #learnsomethingneweveryday ♬ original sound - 💕Gina reviews it 💕

Tagasi üles