Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

VIDEO «Ma kutsuks politsei!» Maaklerit šokeerinud avastus pani netirahva kukalt kratsima

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Maaklerid on tõenäoliselt igasuguseid veidrusi kohanud, kuid üks neist tekitas pärast avastamist lausa hirmu.

Kinnisvaramaakler Jessica Law muutus rahutuks, kui ta avastas hiljuti müüki pandud Florida kodus magamistoa kapiukse taha peidetud vanglat meenutava ruumi.

Nüüdseks eemaldatud TikToki videos rääkis ta oma jälgijatele, et ta polnud oma enam kui kümneaastase kinnisvarakarjääri jooksul midagi sellist kunagi kohanud.

«Ma avasin ukse, mida pidasin magamistoa kapiks maja tagaosas,» ütles Law, näidates rauduksega trepist alla viivat kitsast koridori.

Kapiukse taga peidus olev rauduks, mis viib keldrisse.
Kapiukse taga peidus olev rauduks, mis viib keldrisse. Foto: Kuvatõmmis videost / Youtube

Ta märkis, et maja ehitati 1958. aastal, kuid peidetud ruum paistis olevat hiljem ehitatud. Law ütles trepist alla minnes, et keldrid on Floridas ebatavalised.

«Seal on elekter, vesi ja niiskuse eemaldaja,» selgitas Law, kui ta alumisele tasemele jõudis. «See on elusolendite majutamiseks ehitatud.»

Ümber nurga pöörates leidis ta akendeta valgetest tuhaplokkidest ehitatud ruumi, mille keskel oli narmendava mustriga vaip ja nurka asetatud punane kott-tool, vahendab New York Post.

Keldris olev vaip, kott-tool ja niiskuse eemaldaja.
Keldris olev vaip, kott-tool ja niiskuse eemaldaja. Foto: Kuvatõmmis videost / Youtube

Video tekitas inimestes erinevaid tundeid. Kui ühed arvasid, et tegu võib millegi kriminaalsega olla, siis teised leidsid loogilisi lahendusi.

«Mind valdas selle vaatamise ajal hirm,» kirjutas üks inimene.

«See näeb välja nagu midagi kriminaalsarjast. Ma kutsuks politsei,» märkis teine kasutaja.

«See 90 kraadi pööre varjendisse ja sügavus viitavad tuumavarjendile, kuid tundub, et õhufiltratsioonisüsteem on eemaldatud,» lisas kolmas kommenteerija.

«Lihtsalt tormivarjend. Vaata, kummal pool uksekäepide asub,» rääkis üks inimene, millele Law vastas, et rauduks tundub tomrivarjendi puhul ebatavaline.

«Tuumavarjend, sest ukse riiv on seespool. Samuti aitavad betoonseinad esialgse kiirguse eest kaitsta. Meil on keldris sama, kuid ilma raudukseta,» lisas viimane kasutaja.

Vaata allpool videost, milline kapiukse taha peidetud kelder välja nägi.

Tagasi üles