Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

JÄTKE JÄRELE Britney Spears langes alatu küberrünnaku ohvriks

Copy
Britney Spears 2016. aastal.
Britney Spears 2016. aastal. Foto: REUTERS/Eduardo Munoz/Scanpix

Britney Spearsi elu on saatnud lugematul hulgal skandaale, mis ei tee ta elu sugugi lihtsaks. Terve oma elu rambivalguses veetnud staaril ei lasta ka eestkoste alt vabanemise järel rahulikult hingata.

TMZ kirjutab, et Ameerika popstaar mõis Thousand Oaksis, California osariigis, lisati kinnisvaraportaali Realtor müügipakkumiste hulka, enne kui staari meeskond selle eemaldas.

Viie magamistoaga Itaalia stiilis villa eest küsiti libapakkumises 8,9 miljonit dollarit ehk ligi 8,2 miljonit eurot. Spearsi meeskond võttis kuulutuses märgitud maakleritega ühendust, kes enda sõnutsi polnud kinnisvara müügiga seotud. Allikate sõnul oli tegu häkkeritega, kes üritasid staari kallal veidi nalja teha.

Spears ostis Villa Bellosguardo nime kandva kinnistu 2015. aastal ning maksis selle eest 7,4 miljoni dollarit ehk ligi 6,8 miljonit eurot. Mõis asub mainekas White Stallion Estates piirkonnas ja pakub idüllilisi mäevaateid. Kinnistu eripäradeks on selle lõputuna näiv bassein, tenniseväljak, minigolfi väljak, meelelahutusruum, basseinimaja ja veinikelder.

Tagasi üles