Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

ON, MIDA OODATA IKEA avab augusti lõpus Tartus kaks korda suurema esinduse

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kui alles eelmisel sügisel avalikustas IKEA, et plaanib Lõuna-Eestis laieneda, siis täna annab ettevõte kõigile teada, et nende uus ja suurem Tartu planeerimis- ja tellimispunkt avab külastajatele uksed juba 29. augustil.

Uus IKEA esindus on varasemast planeerimisstuudiost kaks korda suurem ning selle eesmärk on pakkuda veelgi paremat tuge kodusisustuslahenduste planeerimisel ja tellimisel.

«Uus Tartu planeerimis- ja tellimispunkt on praegusest planeerimisstuudiost lausa kaks korda suurem, pakkudes Lõuna-Eesti elanikele veelgi rohkem ideid ja inspiratsiooni. Kuna me tahame luua võimalikult paljudele inimestele paremat – ja taskukohasemat – igapäevaelu, siis uues esinduses saavad kõik soovijad planeerida meelepäraseid sisustuslahendusi veel paremini ja mugavamalt. Kliendid, kes vajavad kööki planeerides professionaalset abi või kellel on selle kohta küsimusi, saavad pöörduda IKEA köögispetsialistide poole, broneerides selleks tasuta konsultatsiooniaja. Muu individuaalselt planeeritud mööbli puhul, nagu riidekapid või korrastuslahendused, võib lihtsalt planeerimis- ja tellimispunkti kohale tulla. Kui kliendil on lahendusest ettekujutus olemas, saab ta kasutada planeerimiseks ettenähtud alasid, tehes seda kas siis üksi või koos mõne meie töötajaga,» sõnas IKEA Eesti turu juht Marko Põder.

Ta selgitab edasi, kuidas see praktikas välja näeb. Nimelt saab klient, kes vajab uut kööki, leppida kokku IKEA Tartu esinduses individuaalse kohtumise spetsialistiga, kes aitab tal köögilahendust planeerida ja tellida. Planeerimisteenus ei maksa midagi ja samuti saab klient oma toodetele tellimis- ja planeerimispunkti tasuta järele tulla. Need, kes soovivad planeerida garderoobi, magamistuba, diivanit või vannituba, võivad tulla tellimis- ja planeerimisstuudiosse mis tahes ajal kohapeale ning kasutada spetsiaalseid planeerimisalasid, kus on võimalik mööblilahendusi planeerida nii üksi kui ka koos töötajaga. Kogu tootevalik on tutvumiseks ja tellimiseks saadaval IKEA e-poes ning lisaks saab tooteid tellida ka IKEA esindustes kohapeal. Tellimuste kättesaamiseks ja tagastamiseks on loodud selleks ettenähtud ala.

Rohkem inspiratsiooni ja tooted, mida saab kohe kaasa osta

«Kõige suurem osa meie uuest planeerimis- ja tellimispunktist on näidistesaal, kus külastajad saavad koguda nüüd veelgi rohkem kodusisustusideid ja inspiratsiooni. Kõik väljasolevad mööblilahendused ja -kombinatsioonid on loodud IKEA sisekujundajate poolt, kes lähtuvad enda töös sellest, kuidas Eesti inimesed oma kodudes elavad, milliste probleemidega nad silmitsi seisavad ja millest nad kõige rohkem unistavad. Muidugi saavad kliendid uues esinduses kõige asjakohasemaid lahendusi ka ise katsuda ja proovida,» ütles Põder.

Samuti hakatakse Tartu esinduses pakkuma erinevaid teenuseid nagu kojuvedu, kokkupanek, mõõtmine, järelmaks, mööbli paigaldamine, sisekujundusteenus era- ja äriklientidele jne.

Veelgi enam, uues planeerimis- ja tellimispunktis on kohe kaasa ostmiseks ligikaudu 300 toodet. Nende seast leiab nii kodukorrastustarvikud, dekoratiivesemeid, laua- ja klaasnõusid kui ka mänguasju.

Teise võimaluse tooted soodsama hinnaga – nüüd ka Tartus

Need, kes on käinud IKEA Tallinna poes, on arvatavasti tuttavad allahinnatud toodete alaga. Sama müügiala tuleb ka uude Tartu esindusse. Sealt saavad külastajad meelepärased tooted kohe kaasa osta ja anda uue elu asjadele, mis on tagastatud või mida on kasutatud näidisalade ülesseadmiseks. Neid tooteid ei saa uuesti müüki paisata, mistõttu on huvilistel võimalik neid endale soetada madalama hinna eest.

«IKEA ettevõte on pühendunud sellele, et tooted ja materjalid püsiksid võimalikult kaua ringluses. Kui disainime tooteid, mida inimesed saavad hooldada, parandada, putitada ja kauem kasutada, pikendame automaatselt nende eluiga. Allahinnatud toodete ala võimaldab meil tööprotsesse jätkusuutlikumaks muuta ja meie klientidel kestlikumat elu elada,» sõnas IKEA Eesti turu juht.

Umbes 2000 ruutmeetrine IKEA Tartu planeerimis- ja tellimispunkt avatakse 29. augustil Lõunakeskuse kaubanduspargis aadressil Ränirahnu tee 21. Kuni 29. augustini teenindab praegune IKEA Tartu planeerimisstuudio kliente tavapäraselt.

Märksõnad

Tagasi üles