Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

TAGASI KOOLI ⟩ Hea hinnaga kaubad uueks õppeaastaks

Copy
Foto: Soov.ee

Suvi hakkab vaikselt lõpule jõudma ning varsti on algamas uus õppeaasta, mille tarbeks on vaja soetada erinevaid koolitarbeid. Neid otsides tasub piiluda ka kuulutusteportaalidesse, kust võib leida korralikke ning isegi täiesti uusi asju väga heade hindadega.

Oleme ostu- ja müügiportaalis Soov saadaval olevate kaupade hulgast välja valinud neli kooliks vaja minevat hea hinnaga eset.

Koolikott

Foto: Soov.ee

Koolikott, mis on kooli minekuks vaieldamatult hädavajalik ese, tuleb tavaliselt kulumise tõttu iga paari aasta tagant välja vahetada. Teise ringi kaubad aitavad hoida loodust ja säästa rahakotti. Pildil olev kasutatud ergonoomiliste õlarihmadega mahukas Walkeri koolikott maksab 25 eurot.

Kirjutuslaud koos tooliga

Foto: Soov.ee

Kirjutuslaud peaks ühe koolis käiva lapse toas kindlasti olemas olema. Ülaltoodud kirjutuslauda müüakse koos tooliga. Laua juurde kuulub ka kapiosa, kuhu kõik koolitarbed kenasti ära mahuvad. Hinnaks on sellel komplektil 50 eurot.

Rohkem mööblit lastetuppa leiab siit.

Kirja- ja kunstitarvete komplekt

Foto: Soov.ee

Sellesse komplekti kuuluvad vildikad, värvipliiatsid, pintslid, pastakad, markerid, käärid, liim, joonlauad ja mallid, sirklid, taskuarvuti, liim ja kustukumm. Suurem osa esemetest on uued ning mõned vaid paar korda kasutatud. Kogu komplekti eest küsitakse 35 eurot.

Numbrikaardid

Foto: Soov.ee

Numbrikaardid on lõbus viis aitamaks alles kooli mineval lapsel numbreid õppida ja meeles hoida. Ühe kaardi mõõdud on 11x9 sentimeetrit. Üheteistkümnest kaardist koosneva uue komplekti hinnaks on kümme eurot.

Suurema valiku koolikaupadega saab tutvuda siin.

Tagasi üles