Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

ARMAS VIDEO Tütar tegi pimedaks jäävale isale eriliselt liigutava kingituse

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Londonis elav kantrilaulja Holly Hewett viis oma isa Gary, kelle nägemine terviseprobleemide tõttu halveneb, emotsionaalsele teekonnale, et külastada tema lapsepõlvekodu Šotimaal.

Gary, endine relvajõudude liige ja edukas müürsepp, on mitmete tervisehädadega võidelnud, sealhulgas II tüübi diabeediga, mis purunenud võrkkestade tõttu põhjustas lõpuks pimedaks jäämise.

Olukord halvenes, kui Gary sai meningiidi, mis tõi kaasa täiendavaid terviseprobleeme ja süvendas tema depressiooni. Holly otsustas isale rõõmu valmistada ja korraldas talle reisi tema sünnilinna Edinburghi. Holly soovis, et Gary saaks oma perekonnaga taas ühendust luua ja viimast korda oma lapsepõlvekodu külastada.

Holly dokumenteeris südamliku külastuse ka TikTokis jagatud videos, mis jäädvustas nii kurvad kui ka rõõmsad hetked, kuidas Gary sai oma minevikku taas läbi elada. Reis oli Garyle väga tähtis ning andis talle vaatamata halvenevale seisundile pisut optimismi, vahendab Newsweek.

@hollyhewettt I love you dad #fyp ♬ anything - Adrianne Lenker

Gary oli ümbritsevast ilust ja oma šoti juurtega taasühinemise võimalusest äärmiselt liigutatud. Holly, kes peab oma isa enda parimaks sõbraks, pidas oluliseks isal lasta reisi täielikult nautida, pakkudes talle hädavajalikku puhkust igapäevaelu raskustest.

Holly loodab, et tema lugu inspireerib ka teisi väljendama armastust ja headust enda jaoks oluliste inimeste vastu. Ta rõhutas, et abi palumine keerulistel aegadel on täiesti normaalne – inimesed ei peaks üksi kannatama.

Tagasi üles