Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

GALERII Vaata, mis toimus uuenenud Rocca al Mare Prisma avamisel

Copy

16.–17. augustil toimus Rocca al Mare Prisma uuenduskuuri tähistamiseks sündmus, mille hulka kuulusid ka Laura ja Kristjan Kasearu muusikalahing, ühismaalimine ja suur degusteerimine. Avasündmusele pani punkti Eesti Laulu 2022 võitja Stefani kontsert.

Avapidustuste esimese päeva haripunktiks oli Jakko Maltise juhendamisel muusikalahing, kus võtsid mõõtu lauljad Kristjan Kasearu ja Laura. Võistlus nõudis muusikutelt nii improviseerimist kui kiiret reaktsiooni.

Mõlemal päeval toimus Prismas tootevaliku degusteerimine, kus pakkusid kehakinnitust 20 erinevat tootjat ja brändi. Samuti loodi kauplusesse ühismaalimise ala, kus iga poekülastaja sai anda oma panuse. Ühisloomingu tulemusel valmis suur joonistus, mis lähtus külastajate mõtetest, mis teeb neid Prismas rõõmsaks. Osaleda sai näiteks ka Prisma bingos ja kommide mängus.

17. augustil andis Prismas kontserdi tuntud muusik Stefan oma bändiga, mis meelitas kuulama hulga külastajaid.

Uuenenud Rocca al Mare Prismas on müügil üle 82 000 toote ning uuendusega lisandus valikusse hulgaliselt erinevaid tooteid, mis valiti välja klientide soove arvesse võttes. Näiteks suurenesid märkimisväärselt kosmeetika- ja esmatarbe- ning maiustuste osakond ja värskendatud lemmikloomariiulite juures saab imetleda Prisma klientide lemmikloomapilte. Augusti lõpuks saab uue kuue ka matka- ja vabaajatoodete osakond.

Tagasi üles