Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Naist hirmutanud helid maja katusel kuulusid vägagi ebatavalistele külalistele

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kristen Jackson (28) koges kummalist ja naljakat hetke, kui leidis oma katuse pealt ootamatud külalised.

Sündmus toimus eelmise neljapäeva hommikul Whitworthis Lancashire'is, kui Kristen ja tema partner Daniel Payne (33) kuulsid kella kaheksa paiku imelikke helisid.

Esialgu sissemurdmist kartes tormas Kristen õue, et uurida, mis müra põhjustas. Tema üllatuseks avastas ta oma maja katusel neli lammast kõndimas.

Naine arvas, et müra võis tekitada lind või kass, kuid mõistis peagi, et see oli midagi palju suuremat. Kristen oli lambaid nähes hämmastunud, kes olid ilmselt mäeküljelt, kuhu nende osaliselt maa-alune kodu on ehitatud, katuseni roninud.

Pärast naerma puhkemist kutsus Kristen oma partneri õue, et too näeks ebatavalisi külalisi. Daniel oli samuti šokeeritud ja lõbustatud, nähes lambaid katusel neile vastu jõllitamas, vahendab New York Post.

Kristen selgitas, et nende kodu, kuhu nad kolisid veidi üle aasta tagasi ja mis on hetkel renoveerimisel, asub nõmme servas, kus sageli võib lambaid ja lehmi ringi uitamas näha. Uudishimulikud loomad olid ilmselt läbi aia pääsenud ja katusele roninud. Vaid mõne minuti jooksul, kui paar neid ehmatas, tegid lambad katuse pealt minekut.

Kristen mainis, et nad kavatsevad tulevikus ootamatute külaliste katusel viibimist kinnistu piire tugevdades vältida. Ta lisas, et lambad ei kuulu nende maja katusele.

Tagasi üles