Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Mahukad ja hubased kodud erinevates Eestimaa paikades

Copy
Foto: Soov.ee

Kodu ostmine on suur otsus, mis peaks kindlasti olema kaalutletud. Hea koht, kust alustada, on turul olevatest valikutest põhjaliku ülevaate omamine.

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab laia valiku erinevas hinnaklassis kinnisvara, mille hulgast oleme käesoleva artikli tarbeks välja valinud kolm kodu.

3-toaline maja Tartumaal

Foto: Soov.ee

Pildil olev maja asub Ahja jõe ääres, 28 kilomeetri kaugusel Tartu linnast. Kodu koosneb kahest magamistoast ning avatud köök-elutoast. Lisaks majale on krundil suur aed kasvuhoonega.

Foto: Soov.ee

Tegu on möbleeritud koduga, mille juurde kuulub ka terrass. Eluruumide pindala on 45,2 ruutmeetrit. Rohkem infot antud pakkumise kohta leiab siit.

4-toaline ridaelamuboks Valgamaal

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud kodu asub Sooru külas, 11 kilomeetri kaugusel Valgast. Korter on kahekorruseline ja selle pindala on 78 ruutmeetrit. Ülemisel korrusel asuvad 3 magamistuba ning vannituba. Allkorrusel on elutuba, köök ja tualett.

Foto: Soov.ee

Maja taha on võimalik ehitada terrass. Kasutada saab aiamaad. Jalutuskäigu kaugusel sellest kodust asub järv, kus saab ujumas käia. Lähedal on marja- ja seenemets. Rohkem pilte ning hinna leiab siit.

4-toaline maja Haaberstis

Foto: Soov.ee

Antud maja asub Tallinnas, Kahva tänaval. Elamispinna mõõtmeteks on 107,1 ruutmeetrit. Kodu juurde kuuluvad 37 ruutmeetrine rõdu, terrass, garaaž, kõrvalhoone ning kaev. Lähiümbruses on meri ja mets.

Foto: Soov.ee

Köögis on olemas elektripliit, külmik ning köögimööbel. Kodu lisaväärtusena väärib väljatoomist vann. Temperatuuri aitavad reguleerida põrandaküte, õhk-vesi soojuspump ja kamin. Müüjaga saab ühendust võtta siin.

Tagasi üles