Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Putukaväil tavalise tallinlase pilgu läbi: ekskavaatorid lärmavad, kohalikud on hämmingus

Suhtlusvõrgustikud reageerivad ehitusplatsidel toimuvale alati elavalt. Ja tihti selgub, et vaatamata infotahvlitele, mis ehitajad ja töö tellijad on platsile üles seadnud, pole ümberkaudsete majade elanikel halli aimugi, mis nende akende all tegelikult toimub. Kõik tallinlased aga küsimustega kohe Facebooki gruppidesse või meediasse ei torma. Mõned on toimuvast teadlikud ja lisaks dokumenteerivad toimuvat hoolikalt. 

Pelgulinna elanik postitas sotsiaalmeediasse foto Ehte bussipeatuses toimuvatest ehitustöödest, mis pani teised aktiivselt kaasa rääkima ja olukorra üle nalja viskama.

Ehitustööde üle nalja tegemisel end Facebooki grupis «Kopli», kuhu foto postitati, tagasi ei hoitud. «Nälkjate jaoks rajatakse torusid,» kirjutas üks ning teine lisas, et linn hakkab seal putukaid toiduks kasvatama. Veel pakuti välja, et bussipeatuse ümber toimuv on kate, mille varjus jagatakse prussakatele ja kakanditele raha. Ka tehti mõttelennutusi, et ehk toimuvad seal nafta- või gaasivälja arenduse esimesed etapid. Romantikud pakkusid välja, et ilmselt otsib linn sealt aaret. Igatahes on inimestel väga lõbus...

Tagasi üles