Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Tööriistad, mille abil sügisesed aiatööd kiirelt ja kergelt tehtud saab

Copy
Foto: Soov.ee

Suvi on lõppemas ja sügis on peagi käes. Ka ilma jahenedes vajab aed korrashoidmist ja sügisesed aiatööd tegemist.

Oleme välja toonud mõned ostu- ja müügiportaalis Soov saadaval olevad tööriistad ja tarvikud, mille abiga sügistööd aias hõlpsamalt tehtud saab.

Abivahendid lehekoristustöödel

Foto: Soov.ee

Lehtede koristamine on töö, mis sügisel igas aias tegemist vajab. Selle saab kiiresti ja ilma suurema vaevata tehtud lehepuhuri abiga. Pildil näha olev lehepuhur maksab vaid 50 eurot. Rohkem infot selle kohta leiab siit.

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud masina näol on tegemist muruluuaga. Muruluud on abiks mahalangenud lehtede kokku ajamisel. Masina hinnaks on 500 eurot. Lähemalt saab sellega tutvuda siin.

Foto: Soov.ee

Sügisel tekkivatest lehtedest aitab loodussõbralikul viisil vabaneda komposter. Antud komposter on kasutatud. Hinnaks on sellel kõigest 20 eurot. Rohkem pilte ning infot pakkumise kohta leiab siit.

Aia korrastamine ja aiatarvikute puhastamine

Foto: Soov.ee

Sügisel tasub kogu aed üle vaadata, vabaneda ebavajalikest esemetest ja teha ettevalmistused kevadeks. Puhastada ja hooldada võiks kasvuhoonet, kuuri, aiamööblit ja tööriistu.

Suure osa nendest töödest saab kergelt tehtud survepesuri abil. Pildil olev väga vähe kasutatud Kärcheri masin maksab 440 eurot. Vaata lähemalt siit.

Tagasi üles