Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

GALERII IKEA avas Tartus uue võimsa esinduse (1)

IKEA avas täna, 29. augustil oma uue esinduse Tartus. Uus planeerimis- ja tellimispunkt on varasemast planeerimisstuudiost kaks korda suurem, rõõmustades külastajaid laia ja taskukohase teenusevalikuga, ligi 300 kohe kaasaostmiseks mõeldud tootega ning inspireerivate kodusisustuslahendustega, mida saab kohapeal näha ja katsuda.

«IKEA eesmärk on tagada alati parim kliendikogemus. Seoses Lõuna-Eesti klientide kasvavate soovide ja vajadustega annab uus ja suurem IKEA Tartu esindus meile võimaluse pakkuda veelgi rohkem inspiratsiooni ja laiemat teenusevalikut, tutvustada uudistooteid, tagada e-poe tellimuste tõhusam toimimine ja lühendada kojuveotellimuste täitmiseks kuluvat aega. Meie eesmärk on, et kõik tellimused oleksid järeletulemiseks valmis 48 tunni jooksul,» selgitas IKEA Baltikumi turu juht Inga Filipova.

Filipova lisab, et nüüdsest muutub IKEA Tartu esinduse külastamine veelgi mugavamaks, eriti mis puudutab kodusisustuslahenduste planeerimist ja tellimist. Planeerimishuvilised saavad valida, kas soovivad kujundada oma mööblilahendust üksi, koos spetsialistiga või kasutada täielikku planeerimisteenust, mis eeldab eelnevat konsultatsiooniaja broneerimist. Kogu tootevalik on tutvumiseks ja tellimiseks saadaval IKEA e-poes ning lisaks saab tooteid tellida ka IKEA esindustes kohapeal. Tellimuste kättesaamiseks ja tagastamiseks on loodud selleks ettenähtud ala.

Suur näidistesaal, mis on inspireeritud päris inimeste kodudest

Uue planeerimis- ja tellimispunkti kogupindala on pea 2000 m². Umbes pool sellest on pühendatud äripindadele ja näidistesaalile, kus kliendid saavad koguda inspiratsiooni läbimõeldud ruumilahendustest, mis näitavad kodu eri osi.

«IKEA näidistesaalid pakatavad inspiratsioonist ja nende loomisel lähtutakse sellest, kuidas inimesed kodudes elavad. Selleks et näidata lahendusi, mis on eestlaste jaoks relevantsed, korraldame kodukülastusi ja viime igal aastal läbi koduse elu uuringuid. Nii saame teada, milliste väljakutsetega inimesed kodudes silmitsi seisavad ja saame anda oma panuse, et nende igapäevaelu paremaks muuta. Need väljakutsed ja lahendused peegelduvad ka meie näidistesaalis,» sõnas Filipova.

IKEA Tartu planeerimis- ja tellimispunkt asub Lõunakeskuse kaubanduspargis aadressil Ränirahnu tee 21.

Lõunakeskuse tegevjuhi Marju Jeedase sõnul on neil hea meel, et IKEA on Lõunakeskuse kaubanduspargis hästi vastu võetud ja see on julgustanud IKEA ettevõtet veelgi laienema. «Uues keskkonnasõbralikus Lõunakeskuse kaubanduspargi hoones seab IKEA ennast sisse senisest veelgi suuremal pinnal, pakkudes lõunaeestlastele veelgi mugavamaid poekülastusi. Uus hoone on A-energiaklassiga ja rakendab paljusid tänapäeva parimaid praktikaid, sealhulgas on katusel 350 kW päikesepark. Hoone juurde on rajatud 140 auto parkimiskohta ning parklal on valmidus kuni kolmekümnele elektriautode laadimiskohale,» rääkis Jeedas.

Kuigi IKEA planeerimis- ja tellimispunkti peamine eesmärk on toetada kliente isikupäraste mööblilahenduste planeerimisel ja tellimisel, siis nüüd on uues esinduses kohe kaasa ostmiseks saadaval ka ligikaudu 300 toodet. Nende seast leiab näiteks kodukorrastustarvikud ja dekoratiivesemeid hinnaga alates 0,30 eurot, laua- ja klaasnõusid hinnaga alates 0,69 eurot ja mänguasju hinnaga alates 1,50 eurot.

Need, kes on käinud IKEA Tallinna poes, on arvatavasti tuttavad allahinnatud toodete alaga. Tänasest on sama müügiala ka uues Tartu esinduses. «Allahinnatud toodete alast saavad külastajad tooted kohe kaasa osta ja anda teise võimaluse asjadele, mis on kas tagastatud või mida on kasutatud näidisalade ülesseadmiseks. Neid tooteid ei saa uuesti müüki paisata, mistõttu on huvilistel võimalik neid endale soetada madalama hinna eest. Nii saame muuta oma tööprotsesse jätkusuutlikumaks ja meie klientidel on võimalik elada kestlikumat elu,» selgitas Filipova.

Samuti on Tartu esinduses saadaval erinevad teenused nagu kojuvedu, kokkupanek, mõõtmine, järelmaks, mööbli paigaldamine, sisekujundusteenus era- ja äriklientidele jne.

Märksõnad

Tagasi üles