Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

De'Longhi Rivelia kohvimasin köidab turgu kolmekordse IF disainiauhinna võiduga

Copy
Foto: De'Longhi

1. märts, 2024 – Treviso, Itaalia – De’Longhi, ülemaailmselt tunnustatud liider kodumasinate tootmises, esitleb uhkusega oma uusimat innovatsiooni, Rivelia täisautomaatset oad-tassi masinat. Kohvikogemuse uutesse kõrgustesse tõstev Rivelia ühendab tipptehnoloogia, auhinnatud disaini ja ainulaadse kasutuskogemuse, pälvides sellega kolm mainekat IF disainiauhinda toote, kasutajakogemuse ja kasutajaliidese kategooriates.

Kohvi valmistamise kunsti uuesti määratlemiseks loodud Rivelia kehastab De'Longhi pühendumust tipptasemele ja innovatsioonile disaini ja funktsionaalsuse igas aspektis. Oma elegantse esteetilise, intuitiivse liidese ja suurepärase jõudlusega seab Rivelia kodustele automaatkohvimasinatele uue standardi.

"Meie meeskonnal on hea meel tutvustada Rivelia oad-tassi kohvimasinat kohvientusiastidele kogu maailmas," ütles Plamena Stavreva, De’Longhi Bean-to-Cup kohvimasinate tooteturunduse juht. "Usume erakordsete kohvielamuste toomisse inimeste kodudesse ja Rivelia peegeldab meie pühendumust aidata inimestel hõlpsalt ubade maailma avastada. Selle lai joogivalik, mis on vaid ühe puudutuse kaugusel, ja ainulaadne kaasahaarav kogemus pakuvad kahtlemata rõõmu paljudele majapidamistele, iga päev."

Foto: De'Longhi

Rivelia kohvimasin ei ole lihtsalt kohvimasin; see annab tunnistust De'Longhi vankumatust pühendumusest teha kohvi valmistamise kogemuses revolutsiooni. Rivelia, mis on loodud inimestele, kes soovivad kohviubade maailma oma kodudesse tuua, pakub mitmeid murrangulisi funktsioone, mis eristavad seda traditsioonilistest kohvimasinatest:

  • Bean Switch tehnoloogia: andes võimaluse kohvimaitsete maailma avastamiseks, võimaldab Rivelia Bean Switch tehnoloogia kasutajatel hõlpsalt erinevate kohviubade vahel vahetada, tagades kohandatud kogemuse iga tassitäie valmistamisel. Ükskõik, kas kasutajad ihkavad tumeda rösti jõulisi noote või heleda segu õrnu maitseid, saavad nad oma maitsemeeltele piiranguteta kogemusi pakkuda.
  • Bean Adapt tehnoloogia: Rivelia Bean Adapt tehnoloogiaga jätke oletustega hüvasti ja tervitage täiuslikkust. See uuenduslik funktsioon reguleerib automaatselt kohvi valmistamise parameetreid, et need vastaksid valitud kohviubade ainulaadsetele omadustele, tagades optimaalse ekstraheerimise ja maitse säilimise iga tassi puhul, mille tulemuseks on rikkalik ja aromaatne tass kohvi igal valmistuskorral.

 

  • LatteCrema Hot tehnoloogia: suurendage oma kohvikogemust ühe nupuvajutusega. Rivelia LatteCrema Hot tehnoloogia vahustab piima täiuslikuks, luues sametiselt sileda tekstuuri, mis sobib ideaalselt latte, cappuccino ja muude erijookide jaoks. Tervitage kohvikukvaliteediga jooke mugavalt oma kodus.
  • Coffee Routine funktsioon: Rivelia Coffee Routine funktsiooni puhul ühineb personaalne lähenemine mugavusega. See intuitiivne funktsioon võimaldab masinal õppida ja meeles pidada teie kohvieelistusi ja tarbimisharjumusi nii, et teie lemmikjoogid on vaid ühe puudutuse kaugusel just neil hetkedel, mil neid kõige rohkem ihaldate.
  • Elegantne ja kaasaegne disain: moodsast minimalismist inspireeritud Rivelial on elegantne ja kaasaegne disain, mis sulandub sujuvalt igasse kööki. Selle elegantne siluett ja esmaklassiline viimistlus on silmapaistvaks lisandiks igas kodus.

Rivelia kohvimasina silmapaistev disain ja uuenduslikud funktsioonid on teeninud sellele kolm IF disainiauhinda, kinnitades taas De'Longhi liidripositsiooni kodumasinate uuenduste alal. IF Design Awards tunnustab tipptaset disaini ja innovatsiooni vallas ning Rivelia kolmikvõit annab tunnistust selle kõrgeimast meisterlikkusest ja kasutajakesksest lähenemisest.

Foto: De'Longhi

"Meil on au saada Rivelia kohvimasinale mainekad IF disainiauhinnad," ütles De’Longhi disainidirektor Dario Grasselli. "Need auhinnad peegeldavad meie pühendumust pakkuda tooteid, mis mitte üksnes ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi. Rivelia seab ubadest-tassi kategooria disainile uue standardi ning võrreldamatult kaasahaarava ja interaktiivse kasutajakogemuse."

Rivelia kohvimasin on nüüd saadaval jaemüüjate juures ja veebilehel delonghi.com üle kogu maailma. Kogege Riveliaga täiuslikku vormi ja funktsiooni ühinemist ning tõstke kohvi valmistamise kogemus uutesse kõrgustesse.

Rivelia kohvimasina ja teiste De’Longhi toodete kohta lisateabe saamiseks külastage veebilehte.

De’Longhi on ülemaailmne liider uuenduslike kodumasinate, sealhulgas kohvimasinate, espressomasinate, köögiseadmete jm. disaini ja tootmise alal. Aastakümnete pikkuse tipptasemel kogemusega De'Longhi on pühendunud toodete pakkumisele, milles on ühendatud tipptehnoloogia, ajatu disain ja suurepärane jõudlus, et parandada tarbijate elu kogu maailmas.

Copy
Tagasi üles