Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

PIILU SISSE Blake Lively naudib eraleus rahu ja vaikust — seda tõestab ka tema koduvalik

Copy
Blake Lively koos oma abikaasa Ryan Reynoldsiga.
Blake Lively koos oma abikaasa Ryan Reynoldsiga. Foto: Shutterstock

Blake Lively on taas tähelepanu keskpunktis. Seekord mitte «Ei iial enam» filmis keerlevate draamade tõttu, vaid oma isikliku eluga, mis on võlunud tema fänne. Tema elu on küll täis glamuurseid galasid, sealhulgas sõprus Taylor Swiftiga ja unelmate abielu Ryan Reynoldsiga, kuid eraelus, pärast tööaega, eelistab ta olla rahus ja vaikuses. 

Erinevalt kõrgetest ootustetst ei oma näitlejapaar Lively ja Reynolds kinnisvaraobjekte üle kogu maailma. Tegelikult on neil ainult kaks kodu, millest ühes eelistatakse aega veeta siis, kui otsitakse rahu ja vaikust. 

Pound Ridge, New York: maalähedane pelgupaik 

Pärast kuus kuud suhtes olemist ostis paar kahe miljoni dollari eest kodu Bedfordi, New Yorki, kuid müüs selle peagi maha. Nüüd elavad nad lähedal asuvas Pound Ridge'i maakodus, mis maksis neile 5,7 miljonit dollarit. See seitsme magamistoa ja kuue vannitoaga maja, mis asub 11 aakri suurusel kinnistul, on täis ajaloolist võlu. Nende kodu on ehitatud üles vanast laudast, mida kaunistavad õunaaed, kalatiik ja külalistemaja. Sisekujundus on rustikaalne ja soe, rõhutades puitpindu ja hubaseid valgusteid.

Tribeca, New Yorgi linn: stiilne linnakorter 

2017. aastal lisaks sellele ka korteri TriBeCa naabruskonnas asuvas 443 Greenwich Street hoones. See endine raamatuköitmise tehas on nüüd luksuslik elamukompleks, kus on 53 loft-stiilis kodu ja kaheksa katusekorterit. Kuigi nende korteri täpne välimus on jäänud laiemale avalikkusele saladuseks, viitavad detailid, nagu valgest tammepuust põrandad, marmorist köögisaared ja eksklusiivne sisehoov sellele, et tegemist on tõelise pärliga, mida sooviks igaüks. Selle hoone on ehitanud CetraRuddy Architecture, mis on taganud, et selle sees olevad ruumid oleksid luksuslikud.

Tõenäoliselt köidab see koht Livelyt ja Reynoldsi osaliselt selle mugavuste tõttu. Kes ei sooviks parkimisteenust, salajast sisehoovi-aeda, 75-jalast travertiinmarmorist seintega kaetud basseini ja Türgi aurusauna?

Ja nemad pole ainsad, kes neid privileege naudivad. Sarnastes tingimustes elavad ka teised A-listi kuuluvad staarid, nagu Meg Ryan, Jennifer Lawrence ja Harry Styles. 

Tagasi üles