Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

PEAB PROOVIMA Soome telekoka salanipp viib peekoni täiesti uuele tasemele

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Mõte krõbedaks praetud peekonist paneb ilmselt nii mõnelgi neelud tööle. 

Soome peakokk ning mitmete telesaadete juht Harri Syrjäneni jumaldab ebatavalisi maitsekombinatsioone. Nii pakkus ta näiteks MTV toidusaate juhtidele oliiviõli ja meresoolaga vanillijäätist. Tavatu maitsevalik jättis saatejuhid tummaks ning seda selle kõige positiivsemas võtmes. 55-aastane telekokk jagas lisaks üht väga head näpunäidet peekoni maitsestamiseks. 

«Mulle meeldib ahjuplaadil valminud peekon. Erilise maitsenoodi saavutamiseks pintseldan selle vahtrasiirupiga üle,» rääkis Syrjänen.

Tagasi üles