Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

2 taskukohase hinnaga renoveeritud neljatoalist kodu

Copy
Foto: Soov.ee

Ilusa renoveeritud kodu eest ei pea tingimata hingehinda maksma. Suurlinnadest pisut eemal asetsev kinnisvara pakub võimalust vaikuse ja rahu nautimiseks ning on ühtlasi rahakotile tunduvalt kergem.

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab laia valiku hea hinnaga kinnisvarapakkumisi, mille hulgast oleme artikli tarbeks välja valinud kaks mahukat ning soodsat renoveeritud kodu.

Hubane vanniga korter Tartumaal

Foto: Soov.ee

Pildil olev korter asub Tabiveres, kus on olemas kool, lasteaed, raamatukogu, rahvamaja, noortekeskus, kauplused, perearstikeskus ja kõik muu eluks vajalik. Tartu linn jääb antud kodust umbes 20-minutilise autosõidu kaugusele.

Foto: Soov.ee

Tegu on 71,9 ruutmeetri suuruse kõigi mugavustega korteriga, mis asub maja kolmandal korrusel. Kodu on täielikult renoveeritud ning välja on vahetatud ka elektrijuhtmestik. Koosneb see suurest avatud köök-elutoast, kolmest magamistoast ning vannitoast.

Foto: Soov.ee

Sooja aitab külmal ajal hoida keskküte. Köögis ja koridoris on ka põrandakütte kasutamise võimalus. Kodu hinnaks on tagasihoidlikud 85 000 eurot. Rohkem pilte ja infot selle suurepärase pakkumise kohta leiab siit.

Kaunis terrassiga ridaelamuboks Lääne-Virumaal

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud korter asub Aaspere külas, 20-minutilise autosõidu kaugusel Rakvere linnast. Pealinn jääb tunniajase autosõidu kaugusele. Tegu on kahekorruselise koduga, mille pindala on 78,9 ruutmeetrit.

Foto: Soov.ee

Esimesel korrusel paiknevad esik, WC, köök ning elutuba. Teisel korrusel on vannituba ja kolm magamistuba, millest kõige suurema juurde kuulub garderoob. Kodu hoiab soojana keskküte. Vannitoas on olemas põrandaküte.

Foto: Soov.ee

Maja ees on tasuta parkimine. Korteri juurde kuuluvad veel elektriga garaažiboks, puukuur ja kelder. Hinnaks on sellel kodul 69 tuhat eurot, mis on hinnatavast turuväärtusest 10 tuhat eurot soodsam. Pakkumisega saab lähemalt tutvuda siin.

Tagasi üles