Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

SUVE VIIMANE Suur toidutänav jõuab esimest korda Lasnamäele

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sel laupäeval algusega kell 12 avavad kümned ratastel söögikohad oma aknad ja uksed Lasnamäe Centrumi ees. Ülipopulaarne toidufestival jõuab Lasnamäele esimest korda ja ühtlasi pannakse ka punkt selleaastasele üle-eestilisele tuurile. Sissepääs on kõigile tasuta.

Suur Toidutänav pakub nii peenemaid kulinaarseid elamusi kui ka tavalisi, juba tuttavaid tänavatoite. Päeva täidavad erinevad DJ-set'id, avatud on suur atraktsioonide park Sky Tivoli ja lasteala.

Sky Tivoli ehitab üles 12 atraktsiooni kogu perele. Parki paigaldatakse muu hulgas 30 meetri kõrgune ja 60 km tunnis lendav Booster, 15 meetri kõrgune Extreme ja 300 ruutmeetri suurune autodroom. Samuti esitletakse esimest korda Baltimaades uut hirmutuba Zombieland.

Suur Toidutänavate traditsioon sai alguse 2020. aastal Tallinna lauluväljakult ning arenes kiiresti üheks rahvarohkeimaks kogupere ürituseks üle Eesti. Toidufestivalil on igas toimumiskohas suurim erinevate köökide valik. Sel aastal toimusid toidutänavad Jõhvis, Pärnus, Tallinnas, Paides, Rakveres, Haapsalus ja Elvas.

Tagasi üles