Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

FÄNNID IMESTAVAD Kanye Westi hävitatud kodu on müügis ja maksab miljoneid dollareid – loe, miks

Copy
Foto: Shutterstock

Kanye Westi mõis, mis on tänasel päeval tühjaks tehtud ja müüki pandud, avaldab tema fännidele ja uut kodu otsivatele omanikele muljet. Hoolimata kinnisvara lakketõusnud hindadest, on maailmakuulus laulja langetanud hinna 53 miljonilt 39 miljonile. Ehitisel puuduvad olulised sisustuselemendid, kuid on siiski kõrgelt hinnatud ja tahetud. 

Westi drastiline hinnalangetus tuleneb sellest, et ta eemaldas kodust kõik sisustuselemendid, sealhulgas aknad, valgustid, torustiku ja juhtmestiku – jättes maja ilma kütte, ventilatsiooni ja põhiliste kommunaalteenusteta. Ta kirjeldab tühjaks tehtud maja kui pommivarjendit. 

California ühisrahastusfirma Belwood Investments plaanib investeerida 5 miljonit dollarit, et taastada kinnisvara algne seisukord, kusjuures renoveerimine kestab eeldatavalt 12–16 kuud. Suur maja, millel on neli magamistuba ja viis vannituba, pakub suurepäraseid vaateid ookeanile. Esialgu ehitati see 2013. aastal kunstikoguja Richard Sachsi jaoks, kes kirjeldas maja kui Picasso arhitektuuri. 

Maja taastamine tähendab haruldaste ja innovaatiliste disainielementide säilitamist, mis on imporditud kogu maailmast, tehes sellest ümberkujundamisest suure vaatamisväärsuse. 

Tagasi üles