Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

VALUS LAKS Unistuste aiamaja tellinud Anna ilmselt jääbki seda ootama

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Suve algul aiamaja tellinud Anna kardab, et on komistanud võimaliku pettuse otsa. Kas ja millal unistuste aiamaja lõpuks kohale jõuab, näitab ilmselt aeg.

Riias elav Anna on juba aastaid unistanud elamisest Nägelmuizis, Ropaži maakonnas asuvas maakohas. Unistuste aiamaja otsingul olnud naine ei pidanud seda tänu Facebookile kuigi kaua otsima.

Facebooki Marketplace'ist kaks kuud tagasi armsa talustiilis aiamaja soetanud Anna pole seda aga siiani kätte saanud, vahendab TVNET.

Anna ostis aiamaja kaks kuud tagasi ettevõttelt Didgeridoo. 18,2 ruutmeetri suurune hoone maksis naisele 2800 eurot, mida ta ei pruugi enam kunagi näha. Mis veelgi enam – maja müügiga tegelenud ettevõte ei vasta enam ka ta telefonikõnedele.

Läti advokaat Armands Logins juhib tähelepanu, et Anna ostu-müügi lepingust on puudu mitu olulist lõiku. Läti tarbijakaitsekeskus on saanud kõnealuse ettevõtte kohta varem vaid ühe kaebuse.

Didgeridoo juhataja Andis Retežius usub aga, et teda ennast on petetud. Anna kavatseb seoses võimaliku pettusega politseisse avalduse esitada. 

Märksõnad

Tagasi üles