Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

3 põnevat vanavaraleidu interjööri isikupärastamiseks

Copy
Foto: Soov.ee

Kollektsionääride poolt armastatud vanavara on viimastel aastatel ka tavainimeste silmis väärtust koguma hakanud. Modernsesse koju antiiksete või retrostiilis esemete lisamine aitab kaasa omapärase ja kordumatu interjööri loomisele.

Ostu- ja müügiportaalis Soov on saadaval lai valik erinevat vanavara, alustades elektroonikast ning lõpetades lauanõudega. Oleme käesoleva artikli tarbeks hetkel müügis olevate pakkumiste hulgast välja valinud kolm erilist leidu.

Koolipink

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud koolipink on kahtlemata silmapaistev sisustuselement. Oma vanuse tõttu vajab ese restaureerimist, läbi mille on võimalik sellele täiesti uus ilme anda.

Müüja on pingi hinnaks määranud kakssada eurot, jäädes samas avatuks huviliste hinnapakkumistele. Rohkem infot leiab siit.

Teatribinokkel

Foto: Soov.ee

Pildil olev teatribinokkel pärineb sellel olevate märgistuste kohaselt aastast 1955. Binokliga tuleb kaasa nahast vutlar. Sobib see dekoratiiv- või tarbeesemeks.

Hinnaks on antud binoklil kõigest kolmkümmend viis eurot. Lähemalt saab pakkumisega tutvuda siin.

Raadio

Foto: Soov.ee

Antud raadio pärineb 1919. aastal loodud Läti elektroonikaettevõttest VEF. Ese on töökorras, kuid sellel puudub tagumine sein. Tegu on suurepärase projektiga renoveerimishuvilisele, mis sobib hästi kodu dekoreerimiseks.

Müüja soovib raadio eest saada sada eurot ning selle müügikuulutuse leiab siit.

Tagasi üles