Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Rootsi südametemurdja Benjamin Ingrosso õpetab, kuidas õigesti carbonara pastat valmistada

Copy
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso Foto: Mikael Fritzon / TT / Scanpix

Rootsi laulja Benjamin Ingrosso, keda eestlased tunnevad ehk kõige paremini 2018. aasta Eurovisiooni lauluvõistluselt, jagab Rootsi väljaandele Expressen, kuidas tema carbonara pastat valmistab.

Ingrosso sõnul panevad paljud carbonara kastme sisse koort, mis on vale, kuna siis ei ole tegemist enam carbonara'ga. Tema sõnul on carbonara kaste munade, pecorino juustu, guanciale singi ja pastavee sümbioos. «Kui need õigel kuumusl omavahel segada, loob see kastme. Paljud keeravad kuumuse liiga kõrgeks ja sellest saab munapuder. Teistel pole üldse kuumust ja tulemus maitseb nagu toore munaga pasta. Ja see pole üldse hea, kuna jääb suu lakke kinni,» rääkis Ingrosso.

Veel selgitab Ingrosso, et tihti tehakse veel üht suurt viga. «Igas saates, kus ma näen, et tehakse carbonara't, nii Rootsi programmides kui YouTubes, ei maini nad kunagi üht asja, mida ei tohi carbonara't tehes teha,» sõnas Ingrosso. 

Tagasi üles