Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Hesburger toob Eestis turule uue restoranide keti

Copy
Hesburger.
Hesburger. Foto: Robson90 / Shutterstock.com

Hesburger siseneb Eesti turule uue restoranide kontseptsiooniga Döner HeseKebab® & Gyros. Esimene kebabi-restoran avatakse Tallinnas T1 keskuses juba 24. septembril.

Uues T1 kaubanduskeskuses asuvas kebabi-restoranis hakkab tööle 10 inimest, ettevõte investeeris ehitusse ja sisustusse 300 000 eurot.

«Uus kebabi-restoranide kontseptsioon on Soomes väga hästi vastu võetud ja see julgustas meid sisenema ka Eesti turule,» selgitas Hesburgeri rahvusvaheliste turgude arendus- ja turundusdirektor Ieva Salmela. «Oleme kebabitooteid müünud juba 1980. aastatest alates ja nende populaarsus aina kasvab,» lisas Salmela.

Döner HeseKebab® & Gyros logo.
Döner HeseKebab® & Gyros logo. Foto: Pressimaterjal

«Kevadel T1's avatud Hesburger startis väga hästi ning klientidele on meeltmööda, et söögikohtade valik keskuses üha suureneb. Järgmise tähtsa sammuna siseneb Eesti turule HeseKebab, avades esimese restorani nimelt T1's. HeseKebab sobib väga hästi kiirelt muutuvasse ja dünaamilisse T1 keskusesse, pakkudes meie külastajatele nüüd põhjala maitsenüanssidega täiendatud türgi ja kreeka maitseelamusi,» ütles T1 keskuse tegevjuht Tarmo Hõbe.

Döner HeseKebab® & Gyros on uus restoran, mis pakub autentseid maitseid. Nagu nimigi ütleb, saad nautida erinevaid kebabe ja gyrost.

Kari ja Ieva Salmela
Kari ja Ieva Salmela Foto: Pressimaterjal

Sõna γύρος (gyros) tähendab kreeka keeles ümarat või ümmargust. Lisaks tähendab «gyros» ka keerlevat/pöörlevat, mis on just see viis kuidas pita-gyrose sisse minev liha valmistatakse – traditsiooniliselt keerleva varda otsas. Gyro on Kreeka kõige armastatum kiirtoit ja lahutamatu osa sealsest toidukultuurist.

Uues kebabi restoranis täiustatakse maitseid lisaks Hesburgerist tuttavale paprikamajoneesile ka erinevate kebabikastmetega, mis on valmistatud originaal-retseptide järgi. Kõiki Döner HeseKebab® & Gyros toite saab juba alates oktoobrist ka kulleriga koju ja tööle tellida.

Tagasi üles