Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

2 vähem kui 25 000 eurot maksvat üle 70 ruutmeetri suurust kodu

Copy
Foto: Soov.ee

Kodu omanikuks võib saada ka ilma mitmekümneaastase laenukoormata ning soodne kodu ei tähenda õnneks alati halba seisukorda ega meeletult pikka vahemaad esimese linnani.

Ostu- ja müügiportaalist Soov leiab laia valiku hea hinnaga kinnisvara üle terve Eesti. Oleme hetkel müügis olevate pakkumiste hulgast välja valinud kaks väga soodsat kodu.

5-toaline korter Lääne-Virumaal

Foto: Soov.ee

Pildil olev kodu asub Vohnja külas, Kadrina vallas. Rakvere jääb 20-minutilise autosõidu kaugusele ning Tallinnasse jõuab autoga tunni ajaga. Vohnja küla on rahulik ja looduskaunis koht, kus on muuseas olemas raamatukogu, lasteaed ja mänguväljak.

Foto: Soov.ee

Tegu on kortermaja esimesel korrusel paikneva koduga, mille suurus on 90,4 ruutmeetrit. Soojust aitavad hoida õhksoojuspump ja elektriradiaatorid. Vannitoas on olemas põrandaküte. Elektrisüsteem ja veetorustik on läbinud täieliku uuenduskuuri.

Foto: Soov.ee

Korteri lisaväärtuste hulka kuulub rõdu, kuhu pääseb köögi kaudu. Hinnaks on sellel hubasel ja mahukal kodul kõigest 24 900 eurot. Müüja on avatud ka huvilistepoolsetele hinnapakkumistele. Rohkem infot ja pilte leiab siit.

4-toaline korter Valgamaal

Foto: Soov.ee

Ülaltoodud korter asub Leebiku külas, Õhne jõe lähistel. Tartu linn jääb antud kodust umbes tunniajase autosõidu kaugusele. Korteri pindala on 71,8 ruutmeetrit ja see paikneb maja kolmandal korrusel. Sooja annavad kamin ja õhksoojuspump.

Foto: Soov.ee

Kodu on osaliselt möbleeritud. Olemas on köögimööbel, elektripliit, külmkapp ja pesumasin. Soovi korral saab kasutada aiamaad. Korteri juurde kuulub keldriboks. Bussipeatus asub 70 meetri kaugusel. Kodu hinnaks on vaid 16 tuhat eurot. Lähemalt saab sellega tutvuda siin.

Tagasi üles