Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Little Japan serveeris sushi-vaagna, mis võttis sõnatuks

Copy
Enda kokku pandud assortii on ikka kõige parem: sushi-vaagen, mille nimel tasub elada. Jah, kõik sai kahe peale ära söödud!
Enda kokku pandud assortii on ikka kõige parem: sushi-vaagen, mille nimel tasub elada. Jah, kõik sai kahe peale ära söödud! Foto: Erakogu

Mitte kaugel sadamast asub sushi-paradiis, kus muu hulgas võib endale tellida ekstravagantse nimega «Maardu city maki`t».

Sushi-nälg tungib minu majapidamisse umbes korra kuus. Põnevate, veel külastamata sushi-restoranide leidmine muutub aga iga kord omaette missiooniks sotsiaalmeedias ja Google Mapsis. Paljud Tallinna sushi-kohad keskenduvad rohkem toidu kaasamüügile, ent kuhu minna, kui tahaks avaras ja valgusküllases söögikohas tunniks maha istuda? Kas sushi'st ongi saanud toit, mida peab moodsa kaubikuga korteriuksele tellima, et siis rõõmsasti teleka hüpnootilises valguses maki'sid mugida?

Päris nii hullusti asjalood õnneks ei ole. Minu hiljutiseks avastuseks sai Nautica Keskuse juures asuv sushi-restoran Little Japan – moodne ja positiivne ajaveetmiskoht, kus saab rahumeeli sushi-komplekti nahka panna ja seejärel näiteks sõpradega lauamängu mängida.

Tagasi üles