Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

TIPPKLASS Kolmapäeval valitakse Eesti parim pitsameister

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kolmapäeval, 25. septembril toimub Tallinna Toidumessi raames Unibet Arenal Peetri ja Pappa Pizza poolt korraldatav 2024. aasta Parima Pitsameistri võistlus, kus võtavad omavahel mõõtu pitsameistrid üle Eesti.

Võistluse eesmärk on pakkuda Eesti pitsameistritele võimalust oma kutseoskusi arendada, vahendada üksteisele kogemusi ja uusi ideid.

Kutseoskuste võistlus kestab seitse tundi ning osalejad panevad oma oskused proovile kolmes voorus. Esmalt tuleb valmistada menüüpitsa õige disaini, kaalu ja mõõdu järgi. Teises voorus võisteldakse kiiruse peale ning kolmandas oodatakse võistlejatelt fantaasiarikkaima pitsa küpsetamist.

Kohtunikeks on Michelini tärniga La Prima pizza peakokk Ivan Khorunzhiy, MasterChef-i 2023 võitja Ivari Vokk, suunamudija ja toidu gurmaan Brigitte Susanne Hunt, Peetri Pizza pikaajaline frantsiisiparter Kaupo Brock ning peakohtunikuks on Peetri Pizza/Pappa Pizza elupõline maskott Jaak Enni.

Peetri Pizza ja Pappa Pizza pitsameistrite kutsevõistlus toimub juba 16. korda ning see on teist aastat järjest osa Tallinna Toidumessist. Kokku osaleb tänavu 15 võistlejat üle Eesti. Eelmisel aastal pälvis parima pitsameistri tiitli Kristi Veskemaa Võru Peetri Pizzast. 

Märksõnad

Tagasi üles